Goede producten en goede service

Mooie overhemden, snel geleverd met een persoonlijk tintje.

Kleding besteld en is helemaal prima

Zeer snelle en correcte uitvoering van de bestelling. Kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.

Niet complete bestelling

Ik had 3 polo’s besteld en er kwamen er 2 binnen, geen mail gekregen dat er 1 niet leverbaar was, en op bijgevoegd formulier stonden de 3 polo’s beschreven. Daarbij ook een kaartje bestelling compleet. Gemaild en kreeg een mail terug dat de missende polo werd nagestuurd. Had graag dit geweten via een mail of bij het formulier in de verpakking. Polo’s zijn uitstekend verder.

Absoluut tóp

Broek gezien op de site, gaan halen in de winkel echter mijn (kwart-)maat niet voorradig. Zeer aardige medewerker heeft direct voorgesteld deze te bestellen en thuis te laten bezorgen. Binnen twee dagen had ik 'm binnen !

Van de 2 pantalons paste er een perfect. De andere te groot, dus retour. Binnen 2 dagen ontvangstmail ontvangen en daarna snel geld terug op mijn rekening. Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Levering zag er super verzorgd uit

Levering van een zomerjas en nog wat andere kledingstukken was in een doos verpakt, waarin de jas aan een kapstok hing, daardoor werd de jas niet gekreukeld afgeleverd en waren de andere kledingstukken goed verpakt aangekomen. Met de extra's die erbij geleverd worden door Van Dal, zoals een kaart waarop je bedankt wordt voor de aankoop en een verpakte stroopwafel.

Goed geholpen en alles keurig op maat gemeten

Zeer prettig en vakkundig. Een opmerking colbert, 3 overhemden en broek vermaken voor € 100 vind ik wat aan de hoge kant.

Toppy

Prima en snel geleverd

Kleine actuele voorraad?

Fijne winkels, vaak ontbreken geadverteerde kleuren, stoffen of maten. Kom dan ook vaak tevergeefs…

Snelle levering en goede communicatie via de mail

Ben blij met mijn jas en een goede pas vorm eneen mooie kwaliteit.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Mooie kleding leuk geprijsd en een bediening fantastisch .kom er heel graag

Zeer positief

De afhandeling van de retourzending is goed gegaan

Aanrader!

Snelle levering, netjes verpakt, mooie kwaliteit, juiste prijsverhouding

Helemaal goed!

Nette en vlotte service.

Goede kleding, snelle service en na terug zenden heel snel afgewikkeld.

Snelle levering en perfecte pasvorm

Broeken zitten perfect en mooie kwaliteit

Snel geleverd product voldoet aan beschrijving en er zat een verrassing bij lekkere stroopwafel

Vlotte levering

Alles netjes en vlot ontvangen

Goede service en snelle levering

Netjes verpakt en snel via dhl track en tracé bezorgt.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda