perfecte service

persoonlijk geschreven kaartje gaf net wat extra's. zal jullie zeker aanbevelen.

Zeer goed, ga zo door

Prettige zaken doen

Trui Past netjes

Trui was netjes ingepakt en optijd bezorgd

Prima kwaliteit voor ‘n goede prijs en perfect thuis bezorgd.

Goeie kwaliteit kleding voor ‘n prima prijs.

de levering is perfect ,ook hetgene wat is besteld.

Prima betaalbare kleding.

Fijne winkel om online te shoppen en snelle levering!

Top winkel

Vanmiddag gewinkeld in Winterswijk bij Van Dal. wat een super winkel en wat een geweldige service,wij komen terug en hopen dan weer door deze charmante dame te worden geholpen.

Ben door een deskundige medewerkster in filiaal in Weert geholpen

Super, netjes en correct

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

prima firma

goede keuze en voor mij prima winkel en firma

In winkels niet meer voorradig, dan wel in webshop.

In winkels niet meer voorradig, dan wel in webshop. Bij vorige bestelling webshop niet alles voorradig.

Als je dit wil wordt je uitstekend geholpen

De 2e keer goede service gekregen.

De 1e keer was men eigenwijs.

Mooie jeans, snelle levering. Zeker een aanrader.

Snelle levering, net kaartje erbij van degene die de order heeft uitgevoerd. Dat maakt het persoonlijk.

Prima ervaring

Ik vind de service prima ,je word netjes geholpen . Ook met het uitzoeken van de kleren krijg je goed advies.

Mooie producten, uitstekende service!

Producten prima bezorging laat te wensen over

2 weken op schoenen wachten erg lang producten terug gestuurd door bezorgdiensten Jamer

Heel goed geholpen

Toen ik er niet uit kwam op de site heb ik gebeld en de meneer die ik aan de telefoon heeft mij er goed door geloosd zodat de shirts kon kopen en betalen. Nogmaals mijn dank

In Wijchen was de service prima

Jammer dat ik als vaste klant geen bericht had gehad dat Nijmegen was gesloten en ik zodoende voor een gesloten deur stond. Collectie in Nijmegen was wel veel groter.

Goede website snelle levering !@

Zeer goed ook als artikel er niet is storten jullie het aan koop bedrag gelijk terug blij mee

De webshop vind ik uitstekend. Alleen de verzending via DHL waardeloos. Je krijgt NIET op tijd een melding, wanneer het bezorgd wordt en ben je dan niet thuis. Dan leggen ze het gewoon bij de voordeur neer.

Heel dubbel

Super geholpen in de winkel, alleen hebben ze iets voor mij besteld op uw website maar er komt niets

Goede kwaliteit en snelle levering

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda