Snelle levering leuke attentie

Leuke kleren en een zeer aangename verkoopster

De bestelde overhemden zien er prima uit. Snelle bezorging.

Antwoord is er al voor de vraag gesteld is

Geeft een goed gevoel om bij van Dal te winkelen

Mooie broeken, goede fit. Netjes op tijd geleverd en keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Versturen OK, retourneren niet

De ontvangst was OK. Het retourneren nog niet…

Vlotte levering

Mooie kleding en vlotte levering

Snelle service ! Zag er ook uit als op de site

Goede maten vd overhemden ! Weet dat die maat goed is en zit !

Prima aftersales

Eventuele problemen worden supersnel en goed opgelost door de klantenservice top

Prima kwaliteit prijs verhouding

Goede service en kwaliteit

Verkoopster helpt goed

Prettig!

al jaren tevreden

Ben al jaren klant. Als ik niet tevreden zou zijn dan had ik het geen jaren volgehouden

Super en klantvriendelijk behandeld

Broek niet in mijn maat en kleurkeuze aanwezig in de winkel. Na passen in een andere kleur werd bestelling via internet gedaan en supersnel geleverd. Tevreden!

Leuke site, goede en netjes in het afhandelen. Echt een aanrader.

Korrecte levering

Bestelling snel geleverd Netjes verpakt en een persoonlijke groet bijgevoegd.

Geweldige service van Richard Teunisse van de klantenservice.

Helaas hebben wij de bestelling nog steeds niet ontvangen. Deze fout zit bij DHL. Zij geven aan dat ze aan de deur zijn geweest maar dit is niet het geval geweest. Daarna wordt aangegeven dat we het pakket op kunnen halen bij een afhaal punt maar dit is tot nu toe nog steeds niet gebeurd. Wij waarderen het bijzonder dat Richard Teunisse van Vandal mode er alles aan probeert te doen om te achterhalen waar het pakket is gebleven en een oplossing te vinden hiervoor.

Snelle levering van juiste artikelen.

Goed verzorgde levering.

Vriendelijke en effectieve hulp geboden

Verkoper begrijpt vraag en zorgt voor een goede keuze uit het arrangement

Mooi assortiment en zeer goede service

Kwam in de winkel te Roosendaal om enkele broeken te kopen en ben daar op deskundige en vooral ook vriendelijk wijze geholpen. Die ervaring had ik al langer, daarom is dat voor mij een vast adres geworden.

Kwaliteit

Duidelijke website. Leuke aanbiedingen. Kwaliteits kleding.

Dik tevreden!

prima kleding goede kwaliteit

mijn man is heel blij met de kleding die we online bestellen, hij kan rustig thuis passen. er is ruime keuze, Ingepakt met een persoonlijk bericht, super

Dat lijkt mij overbodig...

Voldoet aan alle verwachtingen en meer dan dat.

Gebruikersvriendelijke site, goede aanbiedingen en snelle levering met een extra attentie, die zeer gewaardeerd wordt.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda