Vlugge levering

Vlugge levering. Had wel verwacht dat broek nog zou ingepakt zijn met lichte plastiek of papiertje. Anderzijds zou dit onze afvalberg ook weer niet ten goede komen.

mooie winkels

ruime keuze, goede maatvorm, leuk om in te winkelen.

Uitstekend!

Blij met van dal winkel

Goede service en leuk personeel en goeie kleding

is gewoon goed

ik heb terug gestuurd en is snel afgehandeld. Ben daarna wel naar winkel gegaan dat ga ik in de toe komst meer doen.

Snelle levering!

Naast die snelle levering een goed uitgebalanceerd assortiment!

Een hele goede ervaring met van Dal

Ik koop denk zo'n ongeveer 30 jaar bij van Dal mijn kleding. In de winkels wordt je altijd vriendelijk prettig behandelt. Voor mij is het van groot belang dat ze buikmaten hebben wat heel prettig is.

was prima

was goed voor elkaar

Zie volgende zin

Het was voor mij de eerste keer dat ik online gekocht heb mbv de maat uit een eerder in de winkel in Tilburg gekochte broek en hij paste perfect onder aantekening dat de lengte wat te lang was maar dat is inmiddels verholpen dus de aankoopaktie is geslaagd dus op naar de volgende aankoop.

Niet klantvriendelijk

De bestelling was er zo , maar dat de bestelling niet naar de winkel gestuurd kon worden en dat ik er 2,99 voor moest betalen vond ik niet klantvriendelijk !

Fijne winkel en leuke kleding, voorsl de overhemden. Leuke kleuren en motiefjes

Duidelijk eenvoudig om te bestellen en af te handelen

alles netjes op tijd geleverd.

matig positief

Mijn bestelling ging goed. De levering ging echter met gebreken. Op vrijdag stond vermeld dat de levering op zaterdag zou plaatsvinden. Op zaterdag werd een nauwkeurige omschrijving van de tijd meegedeeld. Het pakje werd echter in zijn geheel niet geleverd. Op zondag stond vermeld dat het pakje op zaterdag om 23.00 uur was bezorgd. Maandag contact opgenomen met Van Dal. Deze deelde mee dat ik tot dinsdag moest wachten omdat misschien op maandag alsnog werd geleverd. Dit was niet het geval en ik werd op dinsdag teruggebeld en werd opnieuw de bestelling met een aanpassing van een broek klaargemaakt en verzonden. Deze zending is goed aangekomen met een correcte aantekening. Mijns inzien is het verzenden met DHL geen goede optie.

Teleurgesteld in benadering door een personeelslid

Onvriendelijke en onwelwillende contactname met weinig bereidheid om wat service te verlenen. In het verleden hadden we heel andere ervaringen.

Netjes verpakt, snel geleverd

Als je iets retour send zou het prettig zijn om een bericht te krijgen dat het ontvangen is.

Ik ben goed geholpen en geadviseerd

Wel jammer dat als m'n maat niet op voorraad is dat deze wel boor mij besteld wordt maar dat ik wel verzendkosten moet betalen ondanks dat ik meerdere artikelen heb gekocht .

Snel en goed geholpen

Ongedwongen sfeer en rustig rondkijken

Vlot geleverd de bestelling. Leuke attentie in de vorm van een stroopwafel. En het hand geschreven kaartje vond ik ook leuk. Helaas was mijn heupwijdte wel wat groter geworden. Terug sturen en geld terug was ook vlot. Dus al met al een goede ervaring

Goeden ervaring als nieuwe klant

Ben sinds kort klant bij deze firma Vriendijkheid en goede service Het product was vlug geleverd en zag er goed.verzorgd uit

Goede service en levering

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service van van Dal herenmode

Heb al regelmatig kleding via website gekocht. Altijd tot volle tevredenheid. Laatste bestelling was 2 paar schoenen. Helaas zaten ze niet lekker en heb ik ze geretourneerd. Na 2 dagen mail ontvangen en geld teruggestort op mijn rekening. Ik vind dit een uitstekende service!

Wel correcte en snelle levering maar prijs was tegenvaller

Eerst 2 broeken gekocht van 38,25 per stuk. 1 stuks retour en 1 nieuwe besteld . 38,25 wordt gecrediteerd en 48 moet ik betalen voor nieuwe levering

Super service

Werd netjes te woord gestaan, de bestelling deden ze online voor mij regelen en kreeg meteen 10% korting. Aflevering was prima en mocht er wat zijn kon ik altijd bij hun in de winkel terecht Prima winkel met goed kwaliteit kleding

G'woon goed.

Prettige ervaring met meedenkende medewerkers, vlotte behandeling en levering. Fijne kwaliteit.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda