top!

Vlotte levering!

Tevreden

Duidelijke website, makkelijke handelingen. levering duidelijk en op tijd

prettige modieuze winkel

Ik kom hier altijd graag. Er is altijd een mooie modieuze keuze aan kleding in de winkel aanwezig. Het zeer behulpzame personeel heeft oog voor detail.

Zeer informatief met veel geduld.

Zie voorgaande zin.

Alles prima verlopen

Prima ervaring

Fijne sokken! Alles goed afgeleverd

Goede kleding die plezierig zit.

Goede kleding die plezierig zit.

Goede keuze

Niks mis mee

Goede ervaringen

Ruime keuze !

Gemakkelijk te bestellen en goed afgeleverd.

positief

heel positief

De Bediening was net voldoende

Een bediende was klaar met klant kwam naar ons . toe ik ging passen een broek . kwam uit pashokje was ze met andere klanten bezig. dat duurde zo lang dat ik weer terug wilde voor omkleden en weg gaan. Dat zag de andere verkoopster . die kwam toen zelf snel.

zeer goede hulp in het zoeken naargepaste kleding.

zeer goed

goed spul en leveren snel

wat wil je horen

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Een prettige ervaring

Ik ben een van die mensen die een hekel heeft aan shoppen. Paskamer in en uit. Geen verkoper in de buurt om advies aan te vragen. Het moet bij mij direct goed zitten. Bij Van Dal erg prettig geholpen. Men had snel in de gaten wat we wilden hebben en namen alle tijd om ons van advies te voorzien. Ze zien mij er in ieder geval terug.

zeer goed

al jaren klant en heel tevreden.

Prima zo

Fijne winkel goed personeel perfect

Netjes verpakt en duidelijk

Netjes verpakt, duidelijke instructies bij eventuele teruggave. Altijd dat gene wat besteld is. Kan soms weleens lang duren voor bestelling arriveerde.

Trage afhandeling retour

Is ruim 2 weken geleden dat ik aan het wachten ben op bericht dat mijn retour verwerkt is en ik mijn geld terugkrijgen. Een medewerker van filiaal in Nieuwegein heeft dit geregeld.

Goed maatadvies, Goede kwaliteit , Prettige bediening.

ZOWEL ONLINE ALS IN DE WINKEL CORRECT GEHOLPEN.

Beetje onpersoonlijk

Waren verbaasd dat we verzendkosten moesten betalen op een broek die werd nagezonden. Het was toch niet onze fout dat de betreffende broek niet op voorraad was. Het was ons ook niet van tevoren verteld.

zer goed

als ik kleding nodig heb slaag ik altijd bij van dal

Snel bezorgd en heel erg attent, met een leuk kaartje en stroopwafel. Top

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda