Duurt erg lang

Ik zit al bijna 2 weken op mijn bestelling te wachten. Vorige week bericht gekregen dat bestelling langer duurt dan normaal . Zou einde vorige week of begin deze week komen. Inmiddels is het dondrrdag en nog niets.

Goed geregeld

Retourzending goed afgehandeld zonder problemen . Binnen 24 uur aankoopbedrag retour op betaalrekening. Helemaal top

Goed vriendelijk advies

De schoenen waren niet in de maat van mijn man aanwezig. Zijn online besteld door de verkoopster. Ipv blauwe schoenen met bruin,waren het bruine schoenen met blauw. Dat vond ik jammer We hebben toch besloten ze maar te houden.

Mooie shirts

Mooie shirts voor een goede prijs. Vriendelijke klantbenadering.

Vootreffelijk

Alles goed van begin tot einde

Snel, ruime keuze, goede info

Leuke kleding voor een goede prijs

Keurige afhandeling van zaken.

Prima afhandeling, vooral ede stroopwafel.

Altijd prima in orde!

Leuke site en snelle service

Iets leuks gevonden op de site en verrassende snelle service

Super service

Bij Van Dal is de klant koning en geen nummer

Geweldig!

Zie boven!

Perfecte levering

Is trouwens altijd goed bij Van Dal.

Retour zenden in context van ruilen een klantonvriendelijk proces

Ik heb een bestelling ontvangen in de maat 2xXL. Bij 1 artikel was de maat goed en bij het 2e artikel bleek deze nog te klein uit te vallen en wilde ik dus graag een 3xXL bestellen. Nu moet ik niet alleen 2 x verzendkosten betalen, maar als ik de nieuwe bestelling (3xXL) doe, kan ik ook niet meer profiteren van de actie 2 voor EUR 58,50 of 65. Wel een goede verkooptruc, want ik heb er nu ook maar weer 2 in de maat 3xXL gekocht. Deze heb ik nog niet ontvangen, maar ik hoop dat die dan wel goed zijn. Anders heb ik voor 1 overhemd met korte mouwen dan al 4x verzendkosten betaald. Lijkt mij, dat dit niet de bedoeling is en ik verwacht dat jullie nog een keer kritisch naar jullie proces hieromtrent kijken.

Prima geholpen

2korte broeken gekocht maar helaas te groot

Je wordt fijn geholpen goed personeel.

Zeer snelle levering en kleding keurig passend bevonden

Goede kwaliteit

Overhemden staan god en passen prima

Vriendelijke dames in de winkel. Retourneren gaat snel

Fijne hulp en ze denken mee, goede collectie

Goed geholpen en goed meegedacht

Prima online service

Tot nu toe alleen online besteld. Kleding voldoet aan de verwachte kwaliteit en de maten kloppen ook. Leveringen zijn keurig op tijd.

Snelle en correcte levering

Nog nooit een stroopwafel bij een bestelling gekregen, heel attent

Heel goed geholpen, mijn vragen werden goed beantwoord, vriendelijk personeel

Gewoon goed èn een lekkere stroopwafel.

Bestelling bestond alleen uit 2 armbanden, maar site is duidelijk, leverantie zoals het hoort en een lekkere stroopwafel erbij.

Geweldig geholpen vind het een super winkel .

Super winkel geweldig geholpen.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda