Prima geholpen

Geweldige service

Sympathiek personeel dat alle tijd neemt om te helpen bij het maken van een keuze

Prima winkel

Zeer fijne winkel op naartoe te gaan met goede kleding keuze en waar je zeer goed wordt geholpen Aanbeveling waard.

Snelle en correcte service

Modieuze kleding tegen een schappelijke prijs. Service is perfect.

Klantvriendelijk

Snel en goed geholpen

Goed,klasse

Hele goede verkoopster,aardig,attent,behulpzaam, en deskundig klasse

Gebrekkig

Wat me opgevallen is dat de laatste tijden grote maten een probleem begint te worden. Ik ga naar de winkel omdat ik niet wil webshoppen kleding stukken over en weer sturen pure onzin en verspilling. Al meerdere keren kon ik niet kopen wat ik in eerste instantie zou willen en moest kiezen voor een alternatief of het moest besteld worden. Jammer. Personeel krijgt een 10 vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken, lopen een keer rond je heen en pakken meteen de juiste maten.

Goed geholpen

Zoals altijd bediening fantastisch Kennis van zaken

goede service

goed meedenken service

Tevreden met v.Dal

Met van Dal is alles mooi verlopen maar met de bezorging via DHL niet goed . Er werd snel een briefje in de brievenbus gegooid en kon ik het zelf de volgende dag elders afhalen. IK was thuis en heb hem weg zien lopen . Geen zin zeker om naar boven te lopen. Helaas....

Vriendelijke medewerkers

Goed geholpen

Goed.

Ik word bij van Dal Zeist prettig geholpen. Jammer dat ik niet alles waar ik voor kwam kon vinden.

uiterst snelle levering van het bestelde item.

In winkel was iets wat ik wilde niet op voorraad. Het kon wel thuis nabezorgd worden. dat is afgesproken en de bezorging was al vroeg op de volgende dag.

Zeer goed geholpen

Snelle en correcte levering!

Fijne kleding! De levering is lekker snel en correct. Chapeau!!

Niet goed

Erg vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Toch ging er het een en ander mis omdat men de e-mails en afspraken van elkaar niet gelezen hadden, waarnaar de levering erg werd vertraagd. Ik heb voor de eerste keer online bij jullie besteld en meerdere keren telefonisch contact gehad. Uit eindelijk is alles wel goed gekomen maar heeft erg lang geduurd.

Alles top!

Uitstekende service

Uitstekende service en meedenkende organisatie

Gewoon goed, je krijgt wat ze beloven

niet geslaagd

Weinig grote maten zoals xxl is heel normaal .

Uitstekende service.

Ik ben uitstekend geslaagd en geholpen.

Goede kwaliteit van het gebodene.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit van het gebodene. Prijs- kwaliteit wat aan de te dure kant. Maar ik ben ondanks zeer tevreden.

Uitstekende levering

Snelle en uitstekende levering. Lief kaartje erbij en ook nog heerlijke stroopwafel. Truien van mooie kwaliteit. Ik bestel zeker weer als ik weer kleding nodig ben

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda