Snel en prima geregeld!!!!!!

Snel en prima geregeld!!!

Gemoedelijke sfeer tijdens koop

Positie hulp bij het uitzoeken van de kleding na de wensen kenbaar te hebben gemaakt

Oke

We werden heel goed geholpen,dank aan het personeel. We hebben een probleem,mijn man heeft xxxl en is heel klein dus alle truien en shirts zijn te lang,jammer dat jullie daar geen kleding voor hebben

Perfecte keuze en levering

De werkelijkheid en de gegevens op de site komen goed overeen. Goede kwaliteit en pasvorm.

Zeer goede levering

Binnen 48 uur in huis top

goed en vriendelijk geholpen

stonden direct voor mij klaar hebben mij helpen uitzoeken en zelfs een jack besteld via internet. die trouwens enkele dagen later werd geleverd. alle lof.

Perfect geholpen mooie kleding gekocht

Vriendelijke gezellige dames in Roosendaal

zeer goed

duidelijke website, goede service, prettige winkel goed personeel.

Bestellingen via de website verlopen prima en snel. De winkel in Middelharnis is een prettige zaak waar je goed geholpen wordt. Als iets niet in voorraad is en besteld kan worden is het binnen twee dagen thuis.

Goede service en levering

Goede service en levering

Zeer slecht bereikbaar en onvoldoende reageren op emails en telefoon niet aannemen.

Op 12 mei 2021 via uw winkel in Helmond een bestelling geplaatst. Volgens de winkelbediende zou deze binnen enkel dagen bezorgd worden. Ik begrijp dat Hemelvaart er tussen zat, maar 's maandags nog geen bericht ontvangen dat deze verstuurd was. Op 17 mei geprobeerd telefonisch contact te krijgen met de klantenservice, helaas nam er na lang wachten nog niemand op. Email verstuurd geen enkele reactie. 19 mei opnieuw geprobeerd telefonisch contact te krijgen, weer geen reactie. Daarna met de winkel in Helmond gebeld, deze aardige mevrouw zou het e.e.a. nakijken en 's middag zou ik teruggebeld worden. Dit is niet gebeurd, wel kreeg ik een email dat de bestelling niet voorradig was en dat er gezocht werd in een van de filialen. Daarna een bericht dat de bestelling verzonden was. Waarom niet reageren op email en telefoon? Waarom niet even een bericht dat de bestelling op zich laat wachten. Waarom geen enkele vorm van excuus. "Deze review wil ik niet op internet geplaatst hebben. Deze mag alleen voor intern gebruik worden gebruikt"

Weinig communicatie

Na bestellen (op de website stond vooradig) Na 4 werkdagen van geen reactie gebeld…bleek uit een filiaal te moeten komen naar centraal punt om vervolgens naar mijn adres te sturen. Is op zich geen probleem maar laat het wel weten via correspondentie…na telefoontje kreeg ik die middag bericht dat de bestelling verstuurd ging worden en is de volgende dag netjes geleverd…ik vind alleen 4 werkdagen geen reactie of update te lang in deze tijd…managen van verwachting

Prima,

Prima levering

grandioos en vriendelijke Dama

werden geholpen door een heel vriendelijke en behulpzame dame. De ze nam alle tijd in positieve zin en combineerde kledingstukken. Ook bij maatvoering was ze zeer goed en had opties. Zo werd nog een pantalon en een vest die niet in de winkel hingen besteld door haar en geleverd in zeer korte tijd. Maak het niet veel mee dat deze viendlijkheid en bereidheid wordt getoond. dacht dat de dame Leendam genaamd was. een woord fantastes

Heel goed geholpen in de winkel

Het is prettig winkelen bij van Dal

Prima geholpen en er wordt goed meegedacht, uitgebreid assortiment en ook grote maten

mooie aankoop en heeel fijn geholpen

goed advies en goede service

Goed geholpen

altijd goed en gezeliig gewinkeld

Gewoon goed verzorgt

Goed en snel verzorgt

goed geholpen

weet altijd mijn maat

Gewoon goed

Gewoon goed, levering deze keer 5werkdagen, normaal zijn ze sneller

grote keus zeer goede hulp en goede kwalietijd

zeer vriendelijk en, geen moeite teveel

Geweldige service en hulpvaardig personeel

Goed geholpen. Deskundig personeel en meedenkend. Wisten mijn naam en maten te vinden en op dat advies mooie kleren gekocht.

Prettige verkoopsters in filiaal Horst. Geen opdringerig gedoe, en zeer goed advies.

Alles prima geregeld

Gijzenveld 6