goede kwaliteit en snelle correcte levering
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en de snelle, correcte levering. Daar doen we ons best voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Vriendelijke medewerkers, zeer behulpzaam
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam ervaart. We staan altijd klaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Bedankt voor je review! Kort maar krachtig, en dat waarderen we. Fijn dat je tevreden bent! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Jammer dat je de online bestellingen niet in de winkel kan ophalen. Kwaliteit is uitstekend en koop regelmatig iets..
Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en regelmatig bij ons shopt. We begrijpen dat het prettig zou zijn om online bestellingen in de winkel op te halen. We nemen je feedback mee! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle en verzorgde levering. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus mooi om te horen dat dit gewaardeerd wordt! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Koop hier graag. Slaag bijna altijd. Raad deze winkel graag aan. Toen ik hier net kwam had het de naam van voor oude mannen,dit is allang verleden tijd.
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je graag bij ons winkelt en bijna altijd slaagt. We doen ons best om een collectie aan te bieden die voor iedere man stijlvol en passend is. En leuk om te lezen dat ons imago met de tijd is meegegaan! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Een jaartje geleden werd ik door een vriend gewezen op de kledingwinkels van Van Dal. Omdat ik vind dat HIJ er altijd goed gekleed uitziet nam ik het besluit óók eens zo'n zaak te bezoeken. En ik bemerkte gelijk waarom. Ook het personeel in de winkel was deskundig en -heel belangrijk- NIET opdringerig. Onlangs zelfs iets via de PC besteld in "de opruiming" en ook dat overhemd bevalt me prima Ik reken mezelf dus tot een tevreden klant.
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat leuk om te horen dat je via een vriend bij Van Dal terecht bent gekomen en sindsdien tevreden klant bent. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers deskundig en behulpzaam zijn zonder opdringerig te zijn, dus fijn dat je dat zo ervaart. Ook mooi dat je ervaring met online bestellen goed is bevallen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Het bestelde is altijd zorgvuldig verpakt. Vaak al binnen 2 dagen geleverd.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct verloopt en dat je bestelling altijd zorgvuldig verpakt is. We doen ons best om alles netjes en vlot bij je thuis te krijgen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Je bestelt en de bestelling is met een paar dagen in huis. De kwaliteit van de kleding is uitstekend. Veel keus , kortom hier een tevreden klant!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de kwaliteit van de kleding en het ruime aanbod. We doen ons best om iedereen een prettige shopervaring te bieden! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle bezorging. We doen ons best om je een fijne winkelervaring te bieden! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Nog even in de Sale wat blouses gekocht. Snel bezorgd en alles weer van top kwaliteit. Kijk uit naar de zomercollectie!
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je nog een paar mooie blouses in de Sale hebt kunnen scoren en dat de kwaliteit weer naar wens is. De zomercollectie komt eraan, dus hopelijk zit er straks weer iets leuks voor je tussen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Overhemd in de sale besteld en twee dagen later geleverd. Product was goed ingepakt en voorzien van retourbrief. Kwaliteit was uitstekend en hoefde niet terug. Ben er blij mee!
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met je overhemd uit de sale en dat de levering snel en netjes is verlopen. Goed om te horen dat de kwaliteit naar wens is en retourneren niet nodig was. Veel draagplezier gewenst! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Kwaliteit voor een prijsje en snel afgeleverd
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de vlotte levering. We doen ons best om goede service te bieden tegen een scherpe prijs! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Kleding besteld via de site, na 2 dagen al geleverd. Super snelle levering! Ik paste 2 hemden niet . Deze ingeleverd bij de winkel in de Voorstraat te Dordrecht. Uitstekende en professionele service. Mijn geld de volgende dag al teruggestort.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je in onze winkel in Dordrecht uitstekend geholpen bent. We willen het retourproces zo makkelijk mogelijk maken, dus mooi dat je dit zo hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Er waren dingen die door ons verkeerd besteld waren naar de winkel in Barneveld gegaan toen het goede ontvangen zeer tevreden hier over een dikke 10 top
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je tevreden bent met de service in onze winkel in Barneveld. We helpen graag om ervoor te zorgen dat je met de juiste items naar huis gaat! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Goed prijs prima product (vest) Ik ben er blij mee.
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent met je vest en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier ermee! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
De bestelling is correct en naar tevredenheid bezorgd
Bedankt voor je review! Fijn dat je bestelling correct en naar tevredenheid is bezorgd. Daar doen we ons best voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Mijn ervaringen zijn prima, duidelijke info via de mails. , daardoor keuze gemakkelijk. Goede verzending met duidelijke berichtgeving.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt en dat de communicatie en verzending naar wens zijn. We doen ons best om het bestelproces zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk te maken! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Altijd snel verstuurd en aan gekomen en goede prijzen en kwaliteit dankjewel
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending, de prijzen en de kwaliteit. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
1 broek maat 50 met een colbert jas en 1 broek maat 32 besteld. Alleen dachten wij aan een spijkerbroek maat. Degene die inpakt doet zoiets ook automatisch?
Bedankt voor je review! Ik begrijp dat er verwarring was over de maatvoering. Broeken kunnen inderdaad verschillende maatsystemen hebben, wat soms verwarrend kan zijn. Mocht je in de toekomst twijfelen, dan helpen we je graag met advies! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
in de winkel (personeel) altijd positief, zeer behulpzaam, vriendelijk
Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en de service in de winkel. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn dat aanbiedingen niet altijd in alle vestigingen geldig zijn. Dit heeft soms te maken met lokale acties of voorraadverschillen. We nemen je feedback zeker mee! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, van Van Dal mannenmode
Altijd goed geholpen worden
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd goed geholpen wordt. Daar doen we ons best voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Netjes geleverd
Bedankt voor je review! Fijn dat de levering netjes is verlopen. We doen ons best om alles zorgvuldig en op tijd bij je te krijgen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Dingen besteld netjes alles goed gecommuniceerd binnen een paar dagen in huis alleen vond ik jammer dat er niks om de kleding zat in de doos Maar voor de rest oké
Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en communicatie. We begrijpen dat je het fijner had gevonden als de kleding extra verpakt was in de doos. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Richard van Van Dal mannenmode
Snel en keurig ontvangen!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle, nette levering. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels voor een vers kopje koffie of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sophie van Van Dal mannenmode
Gijzenveld 6
4817 ZE Breda