Mijn bestelling is keurig verzorgd en vlot afgeleverd.

Zeer tevreden over de kwaliteit van het product.

Geweldig!

Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster. Ze gaf een goed advies en was zeer geduldig. Top!!!

Super fijn geholpen en goed geslaagd

Maar waarom krijg ik nu 2x een bericht voor een beoordeling... dat hoeft voor mij niet .de eerste keer heb ik ook al gereageerd .

l

Snel

Bestelling was snel bezorgd,en voldeed aan de eisen

Bestelling voldeed aan alle eisen. Snelle bezorging,goed verpakt,en was precies wat ik ervan verwacht had.

Helemaal goed

Zoals in de winkel perfect

Prima geregeld

Kwaliteit voor een betaalbare prijs, en ze doen wat ze beloven.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Dit is voor kleding mijn favoriete winkel en webshop.

Super goed

Super verzorgd

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en blouse gekocht maar de goede maat was er niet. Dus deze per post gekregen maar moesten zelf wel de verzenndkosten betalen van €2,95 en achteraf hebben wij gezegd dat doen wij de volgende keer niet meer dan gaan we naar huis. Dit was een blouse van op de 50 euro.

Zeer kundig en zeker zeer vriendelijk personeel

Wordt altijd super goed geholpen maar bovenal hebben ze ook altijd tijd voor een praatje en weten ze wat ik wel en wat ik niet leuk vind .

Goed geholpen door medewerker

Ik ga altijd in etten leur wel is in andere steden geweest maar wordt in etten leur altijd weer hartelijk ontvangen

Uitstekende service

Vriendelijk personeel niets is te veel veel keuze in grote maten en goede kwaliteit

Zeer te vrede

Het na leveren van de overhemden was geweldig

Het was druk op dat moment,maar toch goed geholpen.

Service

Werd heel goed geholpen zo door gaan prima service ook voor online

Lastig om iets te bestellen.

Ik wilde een broek voor mijn man bestellen want we kunnen momenteel niet naar de winkel. Moet ik een account aanmaken wat ik niet fijn vind. Ik belde en kon telefonisch langs een omweg toch een bestelling doen. Maar jammer, de broek val te klein uit en moet terug. Moet ik voor naar een ander dorp. Dus bestel ik geen nieuwe want dit is te lastig.

Super personeel

Je wordt erg leuk en goed geholpen en geadviseerd ik ga altijd met een goed gevoel en mooie kleding weer naar huis TOP

Altijd keurig geholpen.

Geen woorden voor

Plezierig telefonisch contact, goed advies en plezierig geholpen.

Zoals altijd prima

Goed advies geduldig en vriendelijk. Niets is te veel

Goede service en aardige leuke verkopers. Zij nemen de tijd voor je.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda