Prima geholpen!

Prima in de winkel geholpen en niet In de winkel op voorraad! Dan wordt het via de webshop besteld en thuis afgeleverd.

Uitstekend geholpen

Uitstekend behulpzaam nette zaak

Mooie duidelijke site. Leuk dat er een extraatje was toegevoegd. Het enige wat wat sneller mag is de levering.

Kan niet anders zeggen dan TOP

Werden in de winkel in Middelharnis netjes geholpen en bij een artikel wat er niet was bestelde de verkoopster voor ons in de webshop en was de volgende dag in huis. Super. Ook de kortingskaart die ik dezelfde avond in huis had kon ik nog verzilveren en heb dat ook gedaan. Super service.

Deskundige uitvoering van de bestelling

Snelle levering met een persoonlijke mededeling op de begeleidende kaart is door mij zeer op prijs gesteld.

Ik heb een broek, twee overhemden en hatland pet gekost.

Fijn geholpen en goed geregeld.

Vriendelijk personeel en klant vriendelijk.

Een winkel met een redelijk produkt en redelijke prijzen

De klant krijgt goede adviezen en service is ook goed.

prima spul

snel gevonden en snel en gemakkelijk besteld. vlug geleverd.

Prima service & kwaliteit tegen nog net redelijke prijzen

Prettige winkelervaring, nu ook via internet. Met ruime zichttermijn en ook fijn dat je via Klarna achteraf kunt betalen en pauzeren als je ook artikelen retour wilt zenden. Die webwinkel is daarmee bijna net zo goed als Bol.com. Alleen zijn veel jassen van te benauwde stof die te weinig ademt. Dat blijft een manco van vDal. Jammer. Paul

Vlotte behandeling en men neemt de tijd om de klant tevreden naar huis te laten gaan

niet helemaal te vrede

Waarom zijn de prijzen in de ontvangen flyer lager dan op het internet???

Snel geleverd en keurig verpakt

Binnen 2 dagen in hui s

Klasse

Juiste beschrijving en snelle levering.

Goede service snel bezorgd

mijn ervaring met Van Dal mannenmode is prima . In de winkel hebben altijd al een goede service . Nu ik ook online was dit goed en een snelle levering.

Een zeer prettige winkel en bediening

Ben op een hele prettige wijze geholpen bij uitzoeken en passen n ook de koffie was goed.

Vriendelijke en degelijke bediening

Prettig kleding kopen

Snelle en goede service

Pantalon in de winkel niet voorradig in mijn maat en kosteloos snel aan huis geleverd!

Klantvriendelijk

Vriendelijk personeel in de winkel Het door mij gekozen artikel was niet aanwezig, maar kon via de webshop besteld worden. Artikel was binnen 1 dag in huis.

Probleemloos

bestellen, verzenden door van Dal en bezorgen ging vlot.

Zeer klantvriendelijk!

Mijn ervaring was zeer prettig en deskundig advies.

Fijn geholpen

Heel fijn geholpen zoals altijd

Na tamelijk veel aankopen Iet wat teleurgesteld

3x meegemaakt dat mijn maat er niet was en/of besteld moest worden. De laatste keer andere kleur gepast mijn maat in de gewenste kleur werd in de winkel besteld en later opgestuurd maar ik moest wel verzend kosten betalen. Voorlopig dus even niets meer kopen.

Zeer prettig winkelen bij een ruim assortiment

Bij een pantalon was mijn maat niet aanwezig. De verkoper zorgde ervoor dat deze werd thuisbezorgd. Binnen 2 dagen had ik de broek in huis en hij zat als gegoten. TOP!!!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda