Prive shopping in coronatijd is Top

Maak hiervan ook een businesmodel

Erg goed

Ik had online een winterjas gekocht en deze was 1 dag later al in huis. Toen bleek dat de maat niet helemaal goed was heb ik van 2 andere merken ook een jas besteld, er was geen andere maat van de eerste jas meer voorradig, maar uiteindelijk toch besloten alles retour te sturen. Ondanks het feit dat ik, volgens de voorwaarden, bij een retourzending een gedeelte van de retourverzendkosten moest betalen kreeg ik uiteindelijk alle reeds betaalde bedragen, incl. ook de eerdere verzendkosten retour gestort op mijn bankrekening. Dit had ik niet verwacht en was dus aangenaam verrast:)

Prettige winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Goed geholpen door vriendelijke verkoopster.

Fijne website. En snelle levering

Prima snelle levering

Bestelling wordt snel en netjes geleverd,kleding is van super kwaliteit en je krijgt al winkel je online ook je 10% klantenkorting, goede service.

goed verzorgd en zobinnen

netjes verzorgd kopen wel meer in de winkel bij van dal ,maar nu online besteld ben erg tevreden !

Goede keuze vooreen redelijke prijs

Ik vind altijd iets van mijn gading bij Van Dal. Mooie keuze van kleding voor een redelijke prijs.

bestelling netjes verpakt en op tijd thuis bezorgd

is dat je goed bij van Dal kunt bestellen keurig ingepakt en bezorgd kleren zitten goed en blijven mooi

Goede ervaring

Het jasje werd heel snel geleverd en was geheel naar de zin

buitengewoon perfect geholpen

ik koop bij van Dal Dordrechtomdat Marijn van Zundert mij persoonlijk aanspreekt met mijn naam. hij precies weet welke kleding mij wel staat en welke niet. Hij weet wat ik ooit heb gekocht en geeft een perfect advies. Hij durft te zeggen dat bepaalde kleuren en kleding mij niet staan. Hij is heel klantvriendelijk, eerlijk en direct heeft altijd tijd voor een persoonlijk gesprek en hierdoor is elk bezoek aan de winkel een feest. Door zijn warme persoonlijkheid en activiteiten ben ik gestopt met het bezoeken van andere kledingwinkels. Ik ben super tevreden met zijn benadering en inzet

Prima service en kwaliteit

En natuurlijk ook de medewerker bedankt die de order verwerkt en ingepakt heeft. Daarbij een persoonlijk kaartje met een leuk bericht toegevoegd. Dat is zeer gewaardeerd.

zeer netjes zoals altijd blij dat we weer naar de winkel in doetinchem kunnen gaan .

Geslaagd!!!

Prima geholpen en weer blij met nieuwe outfit

geweldige verkopers

Goed personeel.

Tijdig geleverd, goede kwaliteit.

Makkelijke site om een bestelling te plaatsen. Levering was er binnen 2 dagen. Goede kwaliteit, prima dienstverlening.

5 sterren en dat is nog te weinig!

Ik ben al jaren klant en zeer tevreden.

Prima service5

Goede webschop.

Snelle levering altijd een heerlijke stroopwafel en een leuk kaartje. En de retouren ook snel verwerkt. Alleen maar lof ga zo door.

100% tevredenheid over aankoop en nalevering van 1 artikel

reeds vele jaren klant bij van Dal. reeds vele jaren een 100% tevreden klant. goed personeel en afspraken en leveringen worden correct uitgevoerd

De bestelling is uitstekend afgehandeld,kon niet beter

Gewoon geweldig, geduld en geweldig personeel top

uitstekende kwaliteit,en snelle levering!

Zoals boven omschreven,prima kwaliteit goederen. prima service,en snelle levering. is aan te bevelen!

uitstekend

Adequate informatie en afhandeling

Positieve ervaring.

Heb hier reeds meerdere aankopen gedaan. Ze bevielen allemaal.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda