Vlot en correct geleverd!

Twee bestellingen gedaan, beide vloot en correct geleverd. Eén artikel iets te klein. Zeer eenvoudig retour te sturen waarna je geld op je rekening terug komt. Perfect geregeld. Van Dal, mijn zaak!

Mijn ervaring is goed, ik heb er zelf 19 jaar gewerkt. Ik ga met plezier er nog winkelen indien mogelijk. Ook online gaat goed. Groet Corrie

Snelle service...goede kwaliteit

Heel klantvriendelijk

In een woord,, GEWELDIG,,

heel prettig winkelen en fijn geholpen

fijn winkelen met persoonlijk advies omdat er maar 4 pers. binnen zijn

Goede service vlotte levering, bij retourneren alles keurig terug gestort. Wij hebben veel bij jullie gekocht, en zullen dat in de toekomst zeker blijven doen Vriendelijke groet

duurt te lang

en als je vraagt waar het blijft verschuilt men zich achter smoesjes. Kortom totale minachting naar klant

niet zo goed

Ik kreeg een ander product dan ik besteld had. Ik heb het geretourneerd en hoop dat mijn geld snel wordt teruggestuurd. Jammer, want ik ben al jaren vaste klant bij van Dal en normaliter uiterst tevreden. Dit viel dus tegen.

Nog niets geleverd gekregen

Goedemiddag, Ik had u vandaag al willen berichten dat de bestelling nog steeds niet geleverd is. Dit ben ik niet gewend van Van Dal mannenmode. Hopelijk komt er van u kant een snelle reactie. M.v.g. R. Laurs

Prima kwaliteit en vlotte levering

Van Dal biedt een eigentijds assortiment. Waar ik altijd slaag.

Goede sevice

Alles wordt perfect geleverd . Wordt zeer vakkundig ingepakt.

Goede levering

Goede levering, maar de track-trace werkte niet.

Het is bij Van Dal prima geregeld.

Prettige bediening en snelle service.

goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering in goede verpakking.

Snel afgehandeld kwaliteit kleding.

Zie onderstaand veld

Altijd hele goede ervaringen met winkel in Breda

Is goed alleen is winkelbezoek voor mij een must. Ik heb allemaal overhemden in 4xxxxl maar deze pasten net niet.

Altijd tevreden na aankoop.

Of het nu in de winkel is of via de webshop, wij zijn altijd zeer tevreden over de wijze waarop we met vDal zaken kunnen doen. Goede deugdelijke en toch vlotte kleding tegen een redelijke prijs! Goede service!! Klasse!

Prima levering

Snel, attent, luxe gevoel

Snel contact en afhandeling

De bestelling werd binnen 4 dagen geleverd zoals dat was toegezegd.

Professioneel personeel

10/10

Levering prima

De levering was prima, alleen de maat van de broeken was te groot. Een retourlabel was er helaas niet bij. 2x een mail gestuurd, nog niets ontvangen.

Tevreden

Producten voldoen aan mijn verwachting

Goed en netjes afgeleverd!!

Super service

Wij zijn wel degelijk Van Dal fan. Goede prijs/kwaliteit. Sinds corona hebben wij van dal on- line leren kennen. Super service, mooi verpakt..... Wij zijn zeer tevreden.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda