Snel besteld en goed afgeleverd!!ik ga zeker weer bij jullie bestellen!

Snelle levering van mooie producten

Heel tevreden met mijn twee overhemden. De maar is precies goed, ze zitten fijn en werden de volgende dag al geleverd.

Fijne zaak goede service

Netjes en compleet

Voor het eerst digitaal bij Van Dal mode besteld, keurig verpakt en kleding altijd van goede kwaliteit. Bestelling van schoenen is ook alweer gedaan. Kijken er naar uit.

Al jaren goed.

zie boven

vriendelijk en behulpzaam

Mijn ervaring met Van Dal mode is uitstekend. De keren dat wij daar geweest zijn is er volop keus en wordt je uitermate vriendelijk en deskundig geholpen. Komen ook met ideeën wat er anders zou kunnen als je daar voor open staat. Hebben meerdere winkels en wij kennen ze uit Zeist en Barneveld en dan nu Nijkerk.

Heerlijk persoonlijk shoppen

Alleen in winkel. Lekker zo'n afspraak.

Prima levering

Goede prijs en nette levering

Goed geholpen

Met dank aan het kopen op afspraak had de verkoop medewerker alle tijd voor mij en dacht ze actief mee. Tevreden met mijn aankopen de winkel weer verlaten.

Correct e snel geleverd

Bestelling prima. Bezorgen wat minder

DHL kwam later langs. Zonder dit te melden. Ik was toen niet meer thuis

Mooie jas goede pasvorm, helemaal tevreden

Fijne zaak, goed passende kleding

Goede maten, ook voor buikjes...

Duidelijk en snel geleverd

Zeker voor herhaling vatbaar.

Hoi Ik had er een goed gevoel bij. Was binnen twee dagen had ik de shirtjes in huis.

Correcte en snelle levering.

Al jaren klant bij van Dal.

Een hele fijn winkel/webshop

Nooit problemen mee gehad fijne winkel/webshop

Mooi assortiment tegen aantrekkelijke prijzen.

Ik heb kleding en schoenen via website gekocht. Een goede kwaliteits/prijs verhouding. Snelle levering met de juiste producten.

geweldige ervaring

Leuke artikelen en prima kwaliteit. Ik ben al jaren klant van van Dal mode.

Vlotte levering

Mooie kleding

Heel tevreden

Snelle levering en mooie kleding

Koop al jaren bij van Dal, dus weet precies de maat.

gewoon goed en betrouwbaar in zowel ontvangen als retourneren

Ik vind Van Dal mm een fijne winkel hebben met een prima kwaliteit/prijs verhouding. ik koop er al best wat jaren met veel plezier en geniet van de uitstekende service. Door corona toch maar de webwinkel ingeschakeld en ben tot de conclusie gekomen dat ook deze lijn prima functioneert. Geen gedoe als je toch iets retourneert, maar ook je bestelling komt correct en op tijd binnen. Een trouwe klant.

Alles perfect afgehandeld

Prima net als anders