Een kleine tegenvaller.

Ik had 2 beige broeken besteld,maar ontving 2 broeken met een m.i.groenige teint

Alles vlgs afspraak

Mooie kleding die op tijd is bezorgd

Goede aanbiedingen Mooie materialen Op tijd bezorgd

goed, service gericht

betrouwbare winkel qua levering, mooie overhemden gekocht, helaas maatje te klein dus omgeruild.

Top geregeld

Prima te vinden via internet

Alles naar tevredenheid

Op tijd geleverd , mooi van kwaliteit.

Tevreden

Prima en overzichtelijke site. Het omruilen van het vorige product vanwege een te kleine maat is goed afgehandeld. Bij de betaalopdracht bij Klarna waren er wel problemen. Aanmelden lukte ondanks diverse pogingen niet. Daarom was ik genoodzaakt om via IDeal te betalen. Geen probleem, omdat ik wist dat de maat nu wel goed was.

Prima in orde!

Alles liep zeer voorspoedig en volledig naar wens. Zelfs n attentie erbij, bedankt.

Heel prettig en veel aandacht besteed aan de bezorging. Ik ben zeer tevrede.

Prettig en goed

woonde voorheen in Zeist, vond ik altijd een prettige winkel, waar ik meestal (smaak?!) een goed en eerlijk advies kreeg en ik kon vinden wat ik zocht. Verder een goede prijs-kwaliteits-verhouding. Helaas geen winkel in het oosten. Want voor een broek ga ik liever naar de winkel, zeker als je niet meer een standaard figuur hebt. en dat heb ik niet meer bij 73 jaar. Als het goed is sta ik in het klantenbestand onder 3701 ER, Zeist

prima servies dik tevreden

Uitstekende service,deskundige medewrrkers in winkel Helmond.mooi sssortiment voor redelijke prijzrn.

Ik ben zeer tevreden met jullie service

Zowel mijn man als een zoon zien er picobello uit in jullie kleding. Goede hulp van de winkeldames.

Goede en adequate service

Alle pakketten zijn op tijd en perfect verpakt met de bekende stroopwafel en persoonlijk kaartje van degene die het pakket verzorgd heeft. Ga zoo door want dan blijf ik de komende jaren klant hetgeen ik al 8 jaar ben.

Goede kwaliteit overhemden tegen een prachtige prijs.

De overhemden zijn van een zéér goede kwaliteit en de prijs was nu geweldig. Ook de levering was prima!

Veel keus Snelle levering Wil er nog meer kopen

Een zeer steriele corona winkelervaring.

Tijdens ons coronabezoek, had de verkoopster alle aandacht voor ons. Maar ook wij verlangen naar de tijd dat we spontaan binnen kunnen lopen.

Mooie kleding van goede kwaliteit

Mooie kleding van goede kwaliteit

Goede thuiswinkel met mooie prijzen

Ruime keuze in schoenen en goede retour service

Op tijd en volgens bestelling.

Goed.

goed geholpen

gewoon goed.

Alleen maar lof

Alleen maar lof

Zeer positief

Keurig geholpen.

Mijn bestelling correct snel in de juiste tijd afgeleverd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda