Mooie Mannen Mode

mijn ervaring met van Dal is een grote Pluim ! Heel erg tevreden over de klantenservice in mijn veel bezochte winkel in Roermond. Goede advies en behulpzaamheid. Maar ook met mijn online inkopen bij van Dal ben ik erg tevreden. Fijne bezorging van de levering van de kleding. Vr.Groet G.Michels

Niet alle maten kloppen

Helaas blijft passen in de winkel de beste optie. Zelfde merk broek met dezelfde maten blijkt minimaal een maat kleiner te vallen. Is helaas al vaker voorgekomen. Is er kwaliteitscontrole vooral de artikelen de fabriek verlaten?

Prima en snelle levering

Heel attent kaartje en een minidoosje paaseitjes bij de bestelling!

Wow

Mooie leuke blouse

Ervaring is zeer positief.

Mevr. Bor is een buitengewoon goede verkoopster. Assortiment is zeer gevarieerd. Prijs en kwaliteit is ook goed.

Goede kwaliteit, nette en vriendelijke levering

Goed materiaal voor een redelijke prijs in de uitverkoop.

De T-shirts waren te groot. Voor de juiste maat zouden ze geretourneerd moeten worden en zouden er nieuwe moeten worden besteld. Tijd- en geldverlies in onze ogen. Na overleg met het hoofdkantoor lukte her om ze in de winkel in Roermond eenvoudigweg om te ruilen. Probleem opgelost!

Snel besteld, mooie aanbieding van de broeken die ik wilde!

Snel besteld, mooie aanbieding van de broeken die ik wilde!

Zeer goed hoor

Zeer prettige ervaring

Snelle levering goed verzorgd

Ik ben dik tevreden

Ben altijd welkom en krijg eerst een lekkere bak koffie. Heb in Breda mijn eigen maatjes, geweten Patrik en Walter. Het zijn 2 ontzettend aardige mensen en weten ook wat mijn smaak is. Ik bel altijd even of hun aanwezig zijn en maak dan een afspraak. Overgens zijn de dames ook aardig, maar met de mannen heb ik een grote klik . Hoop nog vele jaren hier te komen. Is altijd een feestje als ik er naar toe ga. Het is best een eindje rijden uit Brandwijk, maar met plezier

Helemaal Top !

Mooie jas met een doosje paaseitjes en een leuk kaartje. Helemaal Top !

Perfecte kleding met snelle en correcte levering

Zoals gewend bij van Dal, perfecte kleding, goede kwaliteit / prijs verhouding. Snelle levering en dank voor de paaseitjes!

alles was correct de maat en de kwaliteit

De maat en de kwaliteit was uitstekend

Goed verpakt, snelle levering en de bekende Van Dal kwaliteit

Super klantvriendelijk

Leuk om met Pasen een doosje eitjes bij mijn bestelling gekregen te hebben. Ook is er altijd een persoonlijke kaart bij van degene die het verstuurd heeft. Top!

tevreden

Ondanks de corona-crisis tevreden over de correcte behandeling van mijn bestelling, Dat de bestelling enigszins wat langer heeft geduurd dan verwacht is dat u niet aan te rekenen i.v.m. de drukte op de bezorgcentra.

alles steeds vlot en goed

goede wijn behoeft geen krans

GOED

Alleen DHL WAAROM WORDT DAT NIET THUIS BEZORD, TWEE KEER NIET BEZORGD ZELF MOETEN HALEN.

Vlotte levering,goede service

Vlotte levering,goede service

Prima winkel

Slaag er altijd, goed advies en zeer gezellig personeel. Filiaal woerden

Eenvoudig bestellen en prima levertijd

Alles goed verpakt en keurig afgeleverd.

Goed en snel

Goed en snel

Prima broeken!

Goede broeken, die goed en tijdig waren geleverd!

I.v.m de Carona via de website site besteld en dat is prima verlopen.

Ik hoop wel dat de winkels spoedig weer helemaal open mogen zijn.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda