Mooi produkt en netjes afgeleverd

Keurig werk geleverd!

Alles was naar wens en als extraatje vonden wij een paaswens en daarbij een paasattentie in de verpakking.

Goede webwinkel

Vlotte levering

Naar volle tevredenheid

Verschillende pasvormen, grote maten, goede kwaliteit.

Super goed en correct geregeld

De artikelen waren netjes verpakt. Een persoonlijke boodschap van een medewerker erbij plus een paas attentie. Verrassend.

Helemaal naar mijn zin!

Product klopte met omschrijving. Bestelling was snel in huis. Prijs aantrekkelijk.

goede service

ben netjes te woord gestaan voor advies. op tijd geleverd en goed verpakt.

Alles snel binnen, netjes verpakt.

Erg vlot en fijn

Vlot geregeld. Goed verzorgd en goed ingepakt. Leuke attentie.

Netjes bezorgd

Vlotte en snelle levering

Zou zo weer bestellen.

alles zach er prima uit

o ja en het past prima

Heel bereidwillig atent en oplettend ruime keus en tijd nemen voor de klanten.

heel netten winkel netjes geholpen

al lang trouwe klant vriendelijk personeel

Is goed.

Betrouwbaar, buitengewoon goede kwaliteit!!!

Precies geleverd wat ik bestelde en in goede conditie aangekomen. Helaas moest ik wel een deel retour zenden omdat ik met de maten verkeerd zat. Ook dat retour zenden was goed geregeld, dus ga ik vandaag nog opnieuw bestellen in de juiste maten. Overigens was ik al klant in de van Dal winkel in Wijchen, maar ben ik vanwege de Corona nu een online klant.

Redelijk goede ervaring

Mijn ervaring met de winkel in Beek kan ik goed noemen . Er zijn echter 2 dingen wat in mijn ogen beter zouden kunnen. Innemen van mouwen colbert achterlijk duur, waardoor destijds van koop heb afgezien. Als een product niet in filiaal Beek aanwezig is zegt men dat het niet uit een ander filiaal naar de winkel in Beek gehaald kan worden. Deze ervaring nooit in een andere kleding zaak gehad.

Alles is zeer goed verlopen

Snelle levering en tevreden met de afhandeling

Hartstikke goed georganiseerd.

Hartstikke goed.

Snelle levering en zeer netjes ingepakt Kunnen andere winkels wat van leren

Snelle levering, goede informatie en mooie kwaliteit

honderd jaar geleden kocht ik vaak bij van dal in Urecht, Domplein. De van Dal van nu is met zijn ti

De van Dal van nu is met zijn tijd meegegaan. Mocht ik in de toekomst kleding nodig hebben dan zal ik zeker op e site kijken.

Vlug en goed geleverd en de pasvorm is ook goed.

Gewoon uitstekend

Correcte aflevering. Op telefonische vragen door vriendelijke medewerker te woord gestaan

Kwaliteit

Herenpantalon past perfect