De bestelling komt erg snel en de truien en overhemden zijn van prima kwaliteit. en..... er zit een leuke verrassing bij de bestelling. Heel attent.

Prima, duidelijk mails

Prima duidelijk mails

Prima levering!

De bestelling was netjes verzorgd en bezorgd. Dank voor de attentie in de vorm van paaseitjes.

goede ervaring (levertijd mag iets korter)

goede ervaring (levertijd mag iets korter)

Erg vriendelijk en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met het contact en met de bestel en retourmogelijkheden. Ook de producten zijn van goede pasvorm en kwaliteit.

Goede kwaliteit kleding.

Goede kwaliteit voor goede prijs. Goede pasvorm en comfort. Modieuze kleding en schoenen. Zeer Klantvriendelijk. We kregen een doosje chocolade paaseitjes bij de bestelling van kleding. Erg leuk.

prima geholpen

ik vind het jammer dat je niet spontaan naar de winkel kan maar zo zijn nu eenmaal de regels. Verder prima geholpen Zeer tevreden ook na een online bestelling via de winkel.

Fijne winkel goede service

Mijn bestelling voldeed ruimschoots aan de verwachtingen.

Netjes geleverd

Altijd netjes geleverd en een persoonlijk kaartje erbij met iets lekkers leuk

als is perfect in orde

Zeer goede webshop, alles is tot hier toe perfect verlopen.

Keurig en net product

Een week voor een bestelling binnen Nederland vond ik nogal lang

Bestellingen de juiste wijze en kwaliteit afgewerkt.

Vlotte levering.

Heb al geregeld bij de firma gekocht. (Ook in de winkel)

prima geregeld

wat heel leuk was dat er paaseitjes bij zaten, erg lekker.

Helemaal tevreden

Net even dat beetje extra, een persoonlijke noot.en paaseitjes.voor mij een reden om hier weer te gaan winkelen.bedankt

De kleding zag er prachtig uit en ik vond dat er veel aandacht aan was besteed door: Toevoegen van paaseitjes Toevoegen v kookboek En een persoonlijk briefje van degene die het had ingepakt. Erg attent !

Prima, service van Van Dal.

Geen klagen over van Dal, wel over de slechte service van DHL.

zeer snelle levering

dit was een snel en correcte levering. leuk was de paas verrassing en de kaart die er bij was gevoegd. mijn dank.

Voor mijn man wat kleding besteld. Op de afgesproken data thuis bezorgd, in een mooie doos met een lief handgeschreven kaartje om te bedanken voor de aankoop en...een schattig doosje met paaseitjes. De kleding paste, dus ...onze paasdagen waren weer helemaal, goed.

alles naar wens verlopen

het artikel wordt geleverd zoals het is afgebeeld netjes verpakt snel geleverd

Goede artikelen voor nette (opruimings)prijs.

Fijn bedrijf waar we regelmatig kopen zowel online als in de winkel. Levering duurde deze x vrij lang. Minpunt: verzendkosten die je altijd moet betalen ook bij bestelling van groot bedrag. Retourneren weer betalen ook als kleur bijv. niet klopt met omschrijving.

Correcte levering binnen korte tijd. Aantrekkelijke prijs (korting !) Paasgeschenkje erbij (eitjes). Super....Dank U.

Zeer te vrede

Ben zeer te vrede over de afhandeling van bestellingen Goede service , goede verpakking en snelle levering Bedankt

Kwalitatief uitstekende producten.

Ik ben erg tevreden met de producten van Van Dal.

heel mooi.

snel geleverd veel keuze we zijn er weer blij mee..

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda