Lang wachten op terugbetaling

Zit 5 dagen na retour verwerking nog steeds te wachten op de terugbetaling. Ook het bestel proces niet volgens afspraak. Het duurde 7 dagen voordat ik het pakket in huis had. Prima kleding koop hier vaker. Zeker aan te bevelen alleen de webshop is een drama.

zeer slechte service webshop

In webshop 2 overhemden besteld. Na twee dagen geinformeert waar spullen bleven. 1 hemd zou uit andere winkel moeten komen. Men was nog niet in gelegenheid om deze op te halen. Na een week kreeg ik melding dat 1 hemd niet leverbaar was. Credit duurde 3 dagen. Nogmaals 3 dagen later werd een melding ontvangen dat er verzonden werd. Dit duurde nog eens 4 dagen. Ook via DHL melding ontvangen dat er vertraging was. 2 dagen extra. Kortom na 2 weken 1 hemd ontvangen.

Absoluut waardeloos

Alles wat mis kon gaan ging mis ! SCHANDALIG !!

Prima verzorgd.

Verzending en retourzending waren prima. Financieel alles goed geregeld. Kleding was ook goed, alleen paste 1 broek helaas niet.

Slechte ervaring

Het heeft lang geduurd voordat de zending kwam en ik moest zelf mailen en bellen om te vragen hoe het ermee stond. Niet klant vriendelijk en dat terwijl wij al jaren in de winkel van Van Dal mode komen in Nijkerk en goede ervaring hebben.

Nog steeds geen geld terug

3 kledingstukken besteld waarvan een gehouden en 2 retour gestuurd omdat een blouse te klein was en de andere tewijdt. Na een week gebeld met klanten service waar me geld bleef, antwoord: zat nog niet in het proces en hadden bij van Dal niet verwacht dat er zoveel bestellingen geretourneerd zouden worden. Kon nog wel even duren, sorry!

Slecht

Nooit bestelling ontvangen

Terugbetaling duurt veel te lang.

Reeds 1,5 week wacht ik al op terugbetaling van retour.

Slecht

5 januari een bestelling geplaatst....nooit afgeleverd, is wel na telefonisch contact geannuleerd en gecrediteerd. Opnieuw 12 januari een bestelling gedaan en afgerekend. Deze is bevestigd, maar vandaag 16 januari nog niet ontvangen, ook geen mail van bestelling onderweg.

Prima verzorgt

Een van de overhemden was een retour verpakking. Niet ingepakt , knoopjes los en gekreukd.

Terug betaling duurt te lang

Ik had gedacht dat de afhandeling vlugger zou zijn

Het is zeker de moeite waard om bij Van Dal Mannenmode te bestellen.

Kleding is keurig afgeleverd en verder was alles goed geregeld.

hele mooie collectie prima service

vanwege lockdown online wat kleren besteld, Mooie collectie prima pasvorm en retourzending prima afgewerkt.

PRIMA OOK OP MIJN VRAGEN

Eerste keer onlinebesteld alles gingprima

Kwaliteit, goede service, snel geleverd

Kwaliteit schoenen, goede service, snel geleverd, netjes verpakt. Mijn ervaring was zo goed dat ik gelijk nog een paar schoenen heb besteld:))Erg blij met de twee paar nieuwe schoenen!

Puike broeken en degelijk verzonden.

Zoals altijd weer erg tevreden over de service van van Dal, mooie broeken erbij voor combinaties, dus mooi!

Te lange levertijd.

Nu 2 keer wat besteld en voor de tweede keer lang moeten wachten.

slechte service

Had op woensdag mijn bestelling gedaan en kreeg het de week erna op donderdag, bovendien zou ik geen verzendingskosten hoeven te betalen, na gebruikmaking van de code, deze werden echter wel in rekening gebracht. Nog contact gehad met klantenservice, er werden excuses gemaakt i.v.m. drukte, oke, maar communiceer dit even.

Aandacht besteden aan het inpakken

De kleding is zoals gewoonlijk goede kwaliteit. De logistiek moet wel verbeterd worden. De kleding lag los in een doos die bijna uit elkaar viel toen hij aankwam. Mijn advies is om de kleding per stuk te verpakken en de doos beter in te tapen.

Teleurstellend

Naast een trui had ik een set van 5 paar sokken besteld. In de advertentie was die € 10. Ik ontving maar 1 paar sokken. Ik heb daarna de overige 4 paar alsnog besteld, maar toen waren ze opeens niet meer leverbaar.

Waardeloos

Diverse kledingstukken besteld en gedeeltelijk ontvangen, maar dat er op de site nog spullen staan die niet meer leverbaar zijn in ronduit slordig. Je maakt een bestelling, betaalt deze en dan na een dag of 8 krijg je te horen dat het niet meer leverbaar is. Doe dan beter je huiswerk, winkels zijn dicht dus er is waarschijnlijk meer tijd om dit beter te doen. Ook de levertijd afspraken die op de site staan komen jullie niet na. Gemiste kansen.

Bestelling wordt niet goed afgewerkt

Gaat niet goed Bestelling gedaan Thuisgestuurd gekregen rekening betaald 1 artikel gehouden 2 artikelen retour gestuurd verwacht credit niets van gehoord Nieuwe bestelling geplaatst Ook nog niets van gehoord En hoe zit met klantenkorting Graag snel een reactie MVG Cor Waterschoot Bernhardstraat 12 5527AZ Hapert

Klantvriendelijk bedrijf

Na problemen met bezorging heeft van Dal mode ons keurig en correct geholpen. Heel veel dank voor de goede service.

Door mijn onwetenheid grandioos mislukt.

Normaal koop ik in een Van Dal winkel. Nu via internet heb ik problemen met de juiste maat .Ook draag ik normaal Comfort Stretch of Stretch Wear for men.Waar kan ik aan herkennen dat ik dit bestel?gr.

Op tijd geleverd

Gijzenveld 6