Prima in orde

Goede kwaliteit

Goede afbeelding en omschrijving van de artikelen

Goede afbeelding en omschrijving van de artikelen, waardoor het makkelijk kiezen is. Snelle levering.

Snel en keurig geleverd.

De resititutie van de retour blijft op zich wachten

Jammer dat t in coronatijd online moet

Bestellen en levering goed

Echter, bij retourzending is het retourbedrag na één week nog niet retourgestort

Prima geregeld

Snel en goed verzorgd. Persoonlijk geschreven kaartje erbij en een stroopwafel als leuke verrassing! Leuk hoor!

Prima !

Naar verwachting.

Naar verwachting.

Alles volgens orde en zeer correct verpakt

Goede kwaliteit, prima service (ook op afstand)

Goede kwaliteit, prima service (ook op afstand) en snel geleverd.

Altijd goed

Mooie zaak mooie kleding redelijk prijzen

Heel erg goed

Prettig en snel

Prima ervaring.

Snel en conform verwachting.

Goede product, mooie prijzen, perfecte service.

De service was weer zoals we dat bij Van Dals mannenmode gewend zijn. In de winkel en online.

heel goed

Produkt was er op tijd en zoals ik wou. Beveel jullie aan. Kreeg er ook netjes een kleine attentie bij.

Mooi en op tijd

Prettige ervaring

Excellente service

Nadat mijn bestelling was bevestigd, waarin aangegeven stond dat de bezorging een paar dagen langer ging duren, kreeg ik een e-mail met de track and trace code. Deze werkte ook heel goed. Tijd klopte precies. De bezorging was prima. Toen, nieuwsgierig of de bestelling naar wens was, snel het pakket geopend. De overhemden zijn prachtig en zitten prima. Een mooi persoonlijk berichtje en een presentje erbij. Hiervoor hartelijke dank. Dus een 10 voor de service en de producten.

Goede klantenservice en lekkere dropjes

Mijn ervaring met de klantenservice is goed. De broekmaat was ia mijn account te achterhalen. Alleen jammer dat de pijpen te lang zijn. in deze coronatijd is geen klerenmaker beschikbaar. dus als de winkels weer open mogen moeten we dat nog oplosssen

Teleurstellend

Had via de van Dal site een bestelling gedaan, volledig verwerkt inclusief betaling. Dan blijkt later dat het artikel(trui) niet meer geleverd kan worden! Niet meer op voorraad. Groetjes Hans

snelle levering goed service

goede ervaring

alles goed geregeld.

Alles op tijd en correct geleverd. Betaling op een prettige wijze geregeld

ik ben niet tevreden

niet tevreden omdat de bestelling niet conform het geleverd is. besteld 4 overhemden en 1 vest. geleverd 3 overhemden en 1 vest. maar op de rekening staat betalen voor 4 overhemden en 1 vest. wacht nog op hun antwoordt

Slechte informatie over levering van de bestelde artikelen

Je wordt heel slecht geinformeerd over de levering van de door jou bestelde artikelen. Op jullie side staat voor 14.00 uur besteld andere dag bezorgd. Wacht nu al 6 dagen op mijn bestelde artikelen. Dat het wat vertraagt is in deze drukke tijd heb ik begrip voor maar 6 dagen is wel erg lang. Je wordt ook niet geinformeerd over de vertraging.

Perfekt geregeld!

De website werkt goed en de aankoop kwam punctueel op de dag die was toegezegd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda