zeer goed

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en alles netjes netjes verpakt. Hoop dat het zo blijft. Keurig op tijd geleverd

mijn eerste ervaringen met Van Dal Mannenmode via internet zijn geweldig.

Heb onlangs mijn eerste bestelling via de website van Van Dal Mannenmode gedaan. Levering was binnen paar dagen, keurig verpakt met leuk kaartje erbij. In 1 woord geweldig!

het proces van bestellen, betalen en ontvangen verloopt eenvoudig, snel en correct

Na de gemaakte keuze uit het uitgebreide assortiment besteld te hebben werd die correct en snel geleverd.

Een top bedrijf, betrouwbaar en correct!

Ik ben al jaren klant en in onverschillige welk filiaal word ik altijd voortreffelijk geholpen en geadviseerd. De service is goed én belangrijk: er is altijd een mooi sortiment.

tevreden

Ik ben tevreden met de service, en de reactiesnelheid op een gestuurde e-mail. Enigste opmerking die ik heb is dat op de website vermeld staat hoelang een zending duurt ( b.v. op zaterdag bestellen is op dinsdag leveren) en dat er geen communicatie is als de zending niet op de verwachte dag (in dit voorbeeld op maandag) verstuurd kan worden.

Heel goed geregeld

Alles goed geregeld prima service Ga zo verder We waren zeer tevreden

Goede, snelle en correcte afhandeling !

Bestelling werd vlot geregeld, het juiste product en goed afgewerkt !!

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Mooie kwaliteit.

prima!!!!

Prima geholpen!!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De eerste keer dat we hier besteld hebben. Duurde wel iets langer dan bij collega's, maar de prijs is beter en kwaliteit van verzenden prima. Leuk die attentie die erbij zat.

Goede kwaliteit truien en snelle, perfecte levering

Ga zeker voor herhaling een bestelling plaatsen. Wacht echter financiële afwikkeling af.

waardeloze service

ik kocht twee truien via de website en de dag erna kwam er een mail binnen dat er 50%n korting word gegeven ik mailde en belde of de nog niet door mij ontvangen truien ook mochten vallen onder het kortingtarief? dan alleen de helft van het geld terug. Nee dat kon niet dus stuurde ik beide truien gewoon retour en leverde het in bij een dhl punt daarvan moet ik nog een mail krijgen ter bevestiging, rijkelijk laat dus en slecht en dus krijg ik het hele bedrag terug en jullie geen truien verkocht , echt geweldige klantenservice

Zeer goed.

Was de1e keer dat k iets online bestelde en voldeed aan de verwachtingen.

Helemaal Top.

Online zelfde service als in de winkel.

Van Dal: ook online de moeite waard!

Online bestellen gaat heel gemakkelijk en er wordt vlot geleverd. Ook zijn er mogelijkheden voor een betalingsregeling. Al met al: een aanrader!

Mooie aanbieding van lamswollen trui van goede kwaliteit.

De levering verliep niet zo snel omdat het product niet voorradig was en ook vanwege de feestdagen en jaarwisseling.

Ik heb een overhemd besteld en kreeg twee dezelfde Ik heb er een terug gestuurd Geld moet ik nog ontvangen

Top, met mooie personal thoutch

Was top

Heel tevreden

Als goed

Kan ik aan eenieder aanbevelen

Allemaal goed verlopen

Onze eerste bestelling is naar volle tevredenheid gegaan .

Onze eerste bestelling is naar volle tevredenheid gegaan .

zelfs in een woord : goed

Alle bestelde artikelen tegelijk geleverd. Meerdere terug gestuurd. Nieuwe besteld. binnen twee dagen opnieuw geleverd. Wacht alleen nog op geld retour, maar dat verwacht ik deze week ook nog wel retour

Zeer goed verzorgde levering! Dank.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda