Duidelijk overzicht op de website

Door de zeer ruime keuze op de website is het haast onmogelijk om niet te slagen. Vanwege de ruime sortering kun je alles met elkaar vergelijken, maar het belangrijkste vind ik de prijs en kwaliteit die altijd aanwezig is!!

Goede service en perfect timing

Tevreden klant,Ga zo door.

Het was voor mij de eerste keer dat ik online bij van Dal mannenmode iets bestelde,maar ik was verrast door de keurige en vlotte bestelling die correct werden geleverd,Met gratis zakje snoep en bedankje. Met vriendelijke groet Willem v d Bruinhorst.

perfect bezorgd

de goederen die ik besteld heb zijn prima,ook de stroopwafel was heel erg lekker,leuk dat dat erbij zat.

Het was goed en verzorgd ik ben blij

perfecte site om te bestellen en vlotte levering zoals vermeld.

zie boven

perfect

goede kwaliteit en op tijd geleverd

Mooi verpakt en een lekker snoepje erbij

Prima ervaring , net als in de winkel in Dordrecht

Goed verzorgd Fijn dat het gratis verzonden kan worden

In een woord goed

Het is makkelijk om op de website een item te vinden. De betaling is makkelijk en ook de bezorging ging goed

Goed verzorgd en snelle levering, Voor herhaling vatbbaar

Snelle levering en vlotte terugbetaling!

Heel tevreden met vlotte levering van artikelen, ook retourbetaling binnen 2 dagen!! Goede service zoals we ook in de winkel altijd gewend zijn!!

Goede ervaring.

Snelle levering en goed verpakt.Juiste uitleg over retouneren als iets niet goed is.

Klantvriendelijkheid naast goede prijsstelling

Ik kom al jaren met plezier voor mijn kleding in uw filialen in Doetinchem, Winterswijk en arnhem, en nu weet ik dank zij de maatvoering wat ik digitaal bestellen kan in deze coronatij.d

Mijn nieuwe broeken

Ik had online 2 broeken gekocht en betaald. Ofschoon ik langer moest wachten op bezorging als van Dal had beloofd, heb ik ze toch gekregen. Maar.....zoals gewoonlijk zijn de pijpen van de broeken veel te lang. Waarop een medewerkster mij telefonisch vertelde dat de zaak aan de Juliana van Stolbergstraat, i.v.m. de Coronamaatregels, gesloten was. Ook waar ze alles vermaken werkte niet. Dus heb ik twee prachtige broeken met te lange pijpen hangen. En moet zeker wachten tot en met 9 februari om mijn nieuwe broeken te kunnen laten vermaken. Is bààààlen

Helemaal tevreden

Altijd fijn geholpen en goed geslaagd in Barneveld of Nijkerk, nu moest het online, ging ook prima!

Goed verzorgd

Kleding mooi verpakt, duurde iets langer omdat een artikel uit de winkel moest komen. Lekkere stroopwafel!!

Artikelen en de service zeer goed. Bezorgen was zeer snel ondanks de drukte.

prettige website, goede levering

De maatbeschrijving op de website komt overeen met de pasmaat. Website is overzichtelijk. (niet nodig gehad, maar het retourformulier en retoursticker aanwezig bij levering) Aardige attentie, een handgeschreven briefje en nog een kleine verrassing.

Goede kwaliteit duurde erg lang voor het binnen was.

goede dienstverlening in deze rare tijden.

goede dienstverlening in deze rare tijden.

Mooie kwaliteit broek voor een redelijke prijs

Mooie kwaliteit broek voorheen redelijke prijs. Jammer dat het een week duurt voor die wordt bezorgd

Zeer goed als altijd.

Altijd goede service en goede kleding.

Prima geregeld

Alles was goed geregeld, leuk twee stroopwafeltjes.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda