mooi verzorgd geleverd en super hemden

100% OK

2 bestellingen, keurig op tijd en volledig geleverd via DHL.

Prima pasvorm, artikelen voldoen volkomen!

Tevreden over gekochte artikelen.

Prima goed geregeld !

Zeer tevreden !

Mannenmode voor een leuke prijs

Gekregen wat we online besteld hadden met een persoonlijk kaartje en een stroopwafel erbij !

Prima!!

Alles verliep zoals het zou moeten!

tevreden

Fijn dat ik goede info kon krijgen over de maat die ik moest bestellen op basis van mijn eerdere aankopen. Vlotte levering en duidelijke info.

Prima, zoals het hoort!

Goed verzorgd!

Snelle nette levering van mooie kleding

Truien zijn heel mooi en kleuren zijn nagenoeg gelijk dan die op de site

Goed en klantgericht

Zie hierboven.

Gewoon goed

Bestellen ging gemakkelijk en snel en correct geleverd.

heel goed, en mooie actie

geweldige overhemden van Marvelis voor een vriendenprijs

Uitstekend!

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd. Erg leuk, dat zakje snoep en het hand ingevulde controle kaartje.

Gunstig geprijsd en correct geleverd: prima aanwinst

Ik koop niet graag kleding via internet. Echter in de huidige omstandigheden was het een gunstige mogelijkheid, en met een goed resultaat.

Bezorgd conform afspraak, goed verpakt en nog wat lekkers erbij ook!

Dit was voor ons de eerste keer dat we online iets bestelden bij Van Dal. Het was een goede ervaring. Keurig een bevestiging met alle info, bezorgdatum en vervolgens ook netjes een mail via de bezorgdienst. Product zat keurig verpakt in een stevige doos van Van Dal. En als extraatje nog een klein zakje met snoepjes erbij als dank voor het vertrouwen in Van Dal. Superleuk!

Alles volgens plan geleverd en goed.

Erg tevreden over de bestelling en afhandeling.

Geen problemen

Alles is naar wens verlopen

heelgoed

Levering was veel later dan beloofd

Vandaag besteld morgen in huis was niet van toepassing op onze bestelling helaas. De van was weliswaar 10 dagen ipv 1-2 dagen onderweg. Door een technische storing voor Kerst die echter niet gemeld werd ten tijde vd bestelling maar wel toen ik belde en Tim aan dd lijn kreeg. Jammer dat klanten dan niet gebeld of gemaild worden dat het langer gaat duren. Uiteindelijk kwam het bestelde overhemd na de feestdagen alsnog. Het overhemd was prima en viel in de smaak!

Gewoon zo doorgaan

Altijd goed, lekkere stroopwafels

Klantvriendelijkheid matig

Over collectie, verpakking of levering niets op aan te merken. Klantvriendelijkheid/service teleurgesteld. Had winterjas besteld. Blijkt deze de volgende dag (binnen 24 uur na bestelling , had deze ook nog niet ontvangen) in de opruiming te zijn Reactie van de klantenservice: “De opruiming heeft een begin- en eindtijd waarvan niet afgeweken wordt” Ik heb het niet over een product dat ik al weken in bezit, of gedragen had.

Tot op heden niet positief

Normaal koop ik in de winkel Vanwege corona nu online een jas besteld en vooraf betaald Helaas paste de jas niet,dus retour gestuurd en een andere besteld en ook betaald. Deze was echter ook te klein dus ook terug gestuurd. Het verbaast me dat jullie niet laten weten of de artikelen door jullie zijn ontvangen en op de site lees ik dat binnen 5 dagen de betaling wordt terug gestort Dit is tot op heden nog niet gebeurd.

Te laat ontvangen zonder communicatie

Waar ik normaal in de winkel prima wordt geholpen en tevreden ben, was de bestelling via internet nogal teleurstellend; toch ruim voor de kerst een broek en overhemd besteld, werd deze pas ná de kerst bezorgd. Toen ik na een aantal dagen belde werd ik weliswaar vriendelijk te woord gestaan, maar hing het overhemd blijkbaar nog in een filiaal in het land. Jammer, want bij het bestellen stond “op voorraad “ en mag ik toch verwachten dat het tijdig wordt verstuurd. Het lag in ieder geval niet aan de pakketbezorger. Volgende keer maar weer naar de winkel of elders via internet

Snelle levering, mooie kleding

Snelle levering, mooie kleding

Mijn order voor overhemdenis correct verwerkt en uitgevoerd

Heel prettig

Gijzenveld 6