Snel en goed.

Snelle verzending, zelfs tussen Kerst en de jaarwisseling. Kwaliteit van producten oké.

Geweldig product, van goede kwaliteit

Top Zaak

Komen al jaren bij van Dal in Nijkerk. Kwaliteits en mode vaste kleding tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien al jaren zeer prettig personeel. Door Corona gedwongen kortgeleden kleding via internet besteld en binnen twee dagen ontvangen met handgeschreven briefje van de afhandelaarster met stroopwafel. Waar vind je dit nog vandaag aan de dag. Klasse kledingzaak.

Een zeer snelle levering van de producten

Zeer ruime keus en betaalbaar. Snelle levering.

Geweldig snel geleverd in een zeer drukke tijd, en dat op oudjaarsdag!

Van bestellen tot levering super goed verlopen

Dezelfde service als in de winkel.

Ontvangen wat ik besteld heb.

Bestelde overhemden waren in het echt beter dan op de site

goede service

correcte afwikkeling van bestelling van jas noodgedwongen online (corona ) en daardoor tot 2 keer toe een verkeerde maat. Maar dit is uiteindelijk toch goed gekomen. Wel wat oponthoud door de drukte en de feestdagen.

zou het weer doen

heel goed en makkelijk

Snel, efficiënt,...super content

Super kwaliteit, voordelige prijs, snelle levering,...wat wil een mens nog meer?

Fijne herenmodezaak!

Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij Van Dal. Nu de winkels gesloten zijn een bestelling via de webshop gedaan. Aankoop is met persoonlijke aandacht verpakt en afgeleverd. Helemaal top!!!

Fantastische snelle en keurige service en elke keer een kleine gift in de doos als verrassing

Precies de producten die ik verwachtte.

Altind correct en niet leverbaar geld meteen terug

Keurige afwikkeling.

Aan te bevelen.

Prima, zoals ik dat van van Dal verwacht.

Was prima verpakt,in special verpakking , hier is zorg aan besteed!

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Heb nog een overhemd besteld en snel geleverd. Ook nog een vraag gesteld via de mail en vrij snel antwoord hierop. Kan menige zaak wat van leren. Dank hiervoor

Test

Goedenavond

Netjes afgeleverd en snel

Keurig verpakt

goed.

Levering naar wens. Snel. Kwaliteit: goed

helemaal top.Ook als het retour gaat.

goede ervaring.

top