Mijn geleverde bestellingen was goed verzorgd

Het was een verassing dat er een stroopwafel in de verpakking zat

Bestelling komt goed aan met voldoende informatie onderweg.

Goede site, goed bestellen, goede informatie per mail en goede bezorging door DHL. Bij het uitpakken ook een goede sfeer door briefje en travestie!

Kleding voldoet aan de verwachte kwaliteit. Bezorging prima

snel en netjes gelevert.

na ruiling prima en snel opgelost.

Gemakkelijk te bestellen en goed op de hoogte gehouden van de levering.

Uitstekend bedrijf

Snelle levering met een leuke suprice.

uitstekend

Mode kwaliteit voor een uitstekende prijs

Alles perfect in orde

Prachtige blouses! Voor een aantrekkelijke prijs.

Mooie blouses

Snelle bezorging en netjes geleverd

perfect

kan niet beter

Super snel en goed

Voor de eerste keer besteld besteld bij jullie maar is zeker goed bevallen. Tot de volgende keer . Groetjes leuk de stroopwafel

goed product, goede levering in deze corona drukke tijd

maat en kwaliteit voldeed, mooi vest, prima pasvorm

geweldig

in alle opzichten voortreffelijk

Goede kwaliteit en een supermooie aanbieding

Mooie set van 2 overhemden met lange mouw van de merken Haze & Finn en Lerros, snelle levering en een prachtig, scherpe prijsaanbieding.

perfect

snelle toezending

Prima verzorgd

Netjes in doos, zonder plastic er om.

service was heel goed.

Pakketje netjes en verzorgd ,kleding in goede verpakking. De bestelling op de voorspelde dag geleverd.

je moet het ervaren

levertijd klopte,verpakking goed,bestelde in orde,van Dal kwaliteit oke, .Wat let mij om dit nog eens te herhalen.Hoewelll,Winkelen is ook leuk.

Zéér tevreden, ondanks retourzending!

Ik kom eens in de zoveel tijd bij Van Dal in Beek, waar je vriendelijk en behulpzaam personeel te woord staan. Deze keer zag ik echter een mooie, leuke aanbieding op hun site staan, waardoor ik niet lang aarzelde en het me besteld heb. De levering was snel en goed en er zat nog zelfs een presentje bij, in de vorm van een pakje stroopwafels. Het artikel was echter niet datgene, in dit geval qua kleur, wat ik er van had gedacht en dat ook zo op de site stond. In eerste instantie ben je even teleurgesteld en wordt het een kwestie van retour zenden (de stroopwafels heb ik er ook weer bijgedaan, zodat ze hier nog eventueel zelf van konden smikkelen). Deze retourzending leverde trouwens ook geen enkel probleem op en het geld was ook weer keurig snel op mijn rekening teruggestort. Maar ik treur niet lang, want ik weet zeker dat als ik de winkel binnen loop dat ik wel weer iets zie dat me bevalt. Dus al met al een dikke vette 9 (een 10 geef ik normaal gesproken nooit), zelfs eigenlijk een 9,5, voor klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en afhandeling bij problemen!

Correct en kwaliteit

Na retour correcte verrekening van de betaalde som

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda