Zonder omhaal goed!!!

Mijn bestelling is vlot binnen gekomen, kwaliteit is bij Van Dal altijd goed.

Snel

Een snelle en correcte levering.

Ze hebben mijn maat.

2 broeken besteld. Heb er slechts 1 riem bij gehad. Die was binnen 2 weken kapot het gedeelte met met de gaatjes is eraf gebroken. Maar de broeken van Pionier zijn perfect en zoals ik ze verwacht had.

Vrij goed

Te weinig keuze uit S maat

Van Dal een prettige winkel

Omdat ik niet fysiek naar de winkel wilde heb on line besteld en dat is me goed bevallen ook al om de winkel te ondersteunen. Van Dal is met de uitgave van het magazine een toegankelijk bedrijf waar je graag naar toe gaat.

Supet

Omdat wij vaak in de winkel zijn geweest weten we welke merk goed past en een goede kwaliteit heeft is het voor ons makkelijk online kopen.maar mis wel de spontane medewerkers van jullie winkel uit Bladel.

Tevreden

Kon mooi toch nieuwe kleding bestellen. Wel een tip, geef op de site aan wanneer geleverd wordt. Niet alle termijn worden gehaald. Geen probleem, maar zet het er gewoon bij.

Snelle levering met lekkere stroopwafel

Ik mis wel de aardige meneer in de winkel..

Heel vlot in behandeling en bezorgd

bestelling niet ontvangen

Door mij zijn een 3 tal overhemden besteld en keurig binnen enkele dagen ontvangen. Kort daarna zijn ook nog sokken besteld en die zijn nog steeds onderweg. Beste wensen voor 2021 en ik hoop volgend jaar de sokken te ontvangen. Wil Schreeven. Plein 1944 22 6511 JC Nijmegen.

Fantastisch!!!

Goede en snelle levering. Echt goed meedenkend aan de telefoon. Retourzending werkte perfect, ook het omruilen van een kledingstuk werkte zeer goed. Alle lof voor deze online winkelketen!

Keurig verzorgd.

Keurig verzorgd. Leuk dat er altijd een attentie meegeleverd wordt.

ben zoiezo alheel lang client bij van Dal

goede kwaliteit, leuke prijzen, maattabellen kloppen goed, vlogoede en snelle service in de opruiming, vlotte levering met verzenden

Uitstekende service

Online in de webshop van Van Dal Mannenmode een bestelling geplaatst. Overzichtelijke webshop en alles makkelijk te vinden in maten en kleuren. Ging heel eenvoudig en makkelijk met betalen. Zeer snelle levering van de kleding.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Prima verzorgd

Betrouwbaar, mooie producten, snelle levering ondanks de drukte bij de bezorgdiensten, goed verpakt.

Prima, allen bezorging iets trager

Online bestellen verliep prima, ook de communicatie erna. De bezorging kostte wel meer tijd, maar dat kwam door de drukte rond oud- en nieuwjaar.

Besteld en heel snel geleverd

Gewoon helemaal goed.

Gewoon helemaal goed.

Altijd correct en leveren zoals beloofd!

Nog nooit teleurgesteld geweest ...

Zowel de website, de bestelmogelijkheden, de levering en de ontvangen artikelen waren uitstekend!.

In één woord "voortreffelijk".

perfect bedrijf

Mooie overhemden tegen schappelijke prijs en goede kwaliteit

De levering was goed en snel

Tot nog toe wordt alles keurig verwerkt en opgestuurd. Ook de maat was perfect. Heel gemakkelijk thuisbezorgd in Coronatijd.

Correkt en behulpzaam

Alleen de bezorging D.H.L.. Echt om te huilen adres onbekend terwijk er 30 addressen zijn ...maar aan zijkant App.gebouw. En gelijk weer retour ,dus al met al week later en nog niet binnen. En voor Van Dal extra kosten helaas.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda