Fijne webwinkel

Gemakkelijk bestellen in de webwinkel waarna een snelle levering volgt

Slordige afhandeling

Geen snelle verzending, na 3 dagen heb ik gebeld, waarna het is verzonden. Behalve de bestelde handschoenen zat er een ander paar per ongeluk bij dat ik niet besteld had.

zeer slechte ervaring met online shoppen. Nooit meer

Maatvoering wijkt flink af. Hebt een paar maten groter nodig dan normaal. Als je dan belt met de klantenservice krijg je alleen maar te horen dat het nu eenmaal zo is en dat ze niks voor je kunnen betekenen. Op email wordt pas laat gereageerd en wat daar dan in staat klopt ook nog niet. Al met al een zeer slechte ervaring

matig

Ik heb voor de eerste keer een bestelling via de website gedaan. Een bevestiging van de bestelling heb ik niet ontvangen. Bij navraag bleek dat er kennelijk een onjuist e-mail adres is gebruikt. Ook van de verzending heb ik geen bericht ontvangen. Onverwacht stond de bezorger voor de deur. Wat het extra zuur maakt is dat ik een week later een mail krijg dat de opruiming is begonnen. Hierdoor ben ik wel een korting van 20 % misgelopen. Scheelt wel 27 euro.

Veel te laat

De bestelling kwam een week te laat aan

Zeer prettig, de foto en de werkelijkheid komen overeen,

Al jaren vaste klant van de winkel in Doetinchem. Helaas ivm corona nu niet mogelijk. Dus on line besteld. De kleding op de foto s / site komen overeen met de werkelijkheid, ook de maatvoering is perfect. Heel erg tevreden over Van DAL.

ik had gebeld met jullie en ik vroeg wanneer het kon verwachten voor 1400 uur besteld volgende dag

en ik vond het jammer dat je niet kun zie of de kaart er af is gegaan. de 10% er van af is. ik haal wel wat vaker bij jullie winkels in het land. en ik wil verder geen reclame over de mail gestuurd dus niet doen geen reclame

geweldig

je wordt altijd goed geholpen

Top vest

Een mooi vest van prima kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ik slaag altijd prima bij van Dal.

Goede service,leuk verpakt en snel opgestuurd

Producten prima, volgens verwachting. Snel geregeld

redelijk tot goed

prima verzorgd bezorging kan beter

Perfect, zoals het online winkelen en bestellen hoort.

Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Dit ondanks de drukke periode van het thuisbezorgen.

goede service , leuke aanbiedingen

Alles voldoet aan de verwachtingen, prima!

Snelle levering, alles in orde!

Het bestelde de volgende dag ontvangen en goed verpakt

Excellent

Top kwaliteit en top service! Deze winkelketen kan ik van ganser harte aanbevelen!

Vlot

Vlotte levering met verrassende stroopwafel

Goede service en kwaliteit

Weer zoals we het gewend zijn: top!!

De bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit was prima.

Uitstekende kwaliteit

altijd heel goeie kwaliteit Goede afwerking en geen Chinese rotzooi

Prima service van Van Dal Mannenmode

Online kleding besteld bij Van Dal Mannenkleding, alles in prima staat en zeer snel afgeleverd.

Track en trace niet correct

Ben normaal gesproken tevreden over het de producten van Van Dal Mannenmode . Ik vind het echter heel raar dat de bezorging van DHL aangeeft dat het product is afleverd met een tijdstip waarop ik zat te wachten op de bestelling en dat er dan gewoon neergezet wordt dat het bij het sorteercentrum dat het geweigerd is. Als de bezorger van DHL vanwege de drukte het niet aankan moeten ze niet aangeven dat het bezorgd is en desnoods bij de volgende route opnemen om het alsnog te bezorgen. Dus online bestelling via DHL zullen er beter afspraken gemaakt moeten worden.

Alles perfekt

Van besteĺing tot ontvangen en afrekenen ging alles perfekt. Enorm tevreden

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda