Goed bevallen

Ik heb nog maar 1x besteld maar dat is prima verlopen, achteraf betalen werkt ook prima. Ik ga dit zeker vaker doen.

levering korect verlopen alleen maat niet goed

Gedeeltelijk goed

Twee broeken en trui besteld. broeken maat 32-34. 1 broek past de andere broek waar maat 34-90 op staat daar kan ik bijna 3 keer in. Kom die na 18 januari omruilen bij jullie zaak in Oosterhout.

Snel geleverd en goed produkt

Past goed zit goed mooie warme jas zeer tevreden

prima service

eerste keer dat ik iets bestel bij U,mooie trui past prima goede kwaliteit,en pantalon ook mooie stevige stof en de maat ook goed,voor herhaling vatbaar.

Heb al ervaring met van Dal. Elke keer leuke aanbiedingen en altijd vlot geleverd

Prima kleding en service

Zeer verrassend en goede service

prima dank daarvoor.

op een telefoontje na? maar toen alles prima verlopen. snel en correckte levering, hartelijk dank daarvoor.

De juiste kleren op de juiste plaats

Altijd goed.

Goed geholpen door de klantenservice.

Goede service en goede kwaliteit!

Bij van Dal slaag ik altijd.

Normaal kom je in de winkel, nu online besteld. Ook dam zit je goed bij van Dal.

vlot besteld en geleverd

Op de site snel een keuze kunnen maken, meteen besteld. Volgens verwachting snel geleverd.

Gewoon goed

Xx

Helemaal top

Helemaal top

Kwamen na wat zij beloofde

gewoon goed !!!

Normaliter zijn wij vaste klant bij van dal herenmode in de makado - beek/zuid-limburg. ik vertel u niks nieuws, dat momenteel winkelen niet aan te raden is, vandaar deze keer online. ook hierover ben ik zeer tevreden - bestellen, leveren verliep soepel. mocht deze nare situatie (corona) langer duren, zal online bestellen zeker nog eens plaatsvinden.

Prima afwikkeling bestelling en nog redelijk snel (Coronatijd) ook

Prima afwikkeling bestelling. Levering was ondanks de kerstdrukte en Coronatijd redelijk snel.

Bestelling.levering prima. Alleen verkeerde overhemd.

Bestelling en levering prima. Alleen verkeerde overhemd. Besteld crème maar kreeg blauw. Wel gehouden..

Zeer goed ontvangen en de maten waren perfect.

zeer goed

Wat een zorg is er besteed aan het pakket! Een handgeschreven kaart en iets lekkers, dat was echt een verrassing. De bestelde producten waren ook naar wens.

Keurig net ontvangen met koek!!

Geweldig!!!

Fijne medewerkers en online , vlotte levering En mooie producten

Prima ervaring in Coronatijd

On Line verkoop werkt goed. Telefonisch advies over maat e.d. en eventuele retourzending in deze rare Coranatijd ging uitstekend. Goede kwaliteit/prijsverhouding van het artikel!

Netjes geholpen en snel

Gijzenveld 6