Prima, alles keurig op tijd geregeld en bezorgd

Zie bovenstaande

Geweldig!

in een woord: perfect

Voor de eerste keer on line besteld en alles perfect.

Tot nu toe matig

Heb op de site een broek gekozen in werkelijkheid blijkt de kleur nogal afwijkend. Terugsturen gaat ook niet zo makkelijk dus... toch maar gehouden.

Prima gelukt,

Wij waren jaren lang vaste klant in Arnhem, door verhuizing naar Drenthe toch nog kunnen bestellen in ieder geval bedankt.

Snelle en correcte levering (met een lekkere attentie erbij)

Helemaal top. Wil graag betalen maar heb geen rekening nummer.

Prima goed geholpen.

Vriendelijk en ruime keuze winkel een goede uitstraling

Is prima

Goede service en op, tijd geleverd

Prima, behulpzaam, deskundig personeel en een zeer mooie zaak

Alleen online besteld. Keurig verpakt. Kleding heeft mooie kwaliteit.

Keurig verzorgde aflevering van mijn grote bestelling. Alles volgens mijn opgave.

Keurig verpakt. Juiste artikelen. Alles van prima kwaliteit. Correct voldaan aan mijn bestelling.

prima service

kan niet beter jas mooi afgewerkt en draagt heerlijk

Klantgericht, zowel in de winkel, als online

Eerst in de winkel met een bepaalde vraag. Er werd alles aangedaan om mij tevreden te stellen. Oud orderoverzicht werd erbij gezocht om een vorige bestelling te analyseren. Een dag later was de bestelling in de zaak, waarover ik telefonisch werd geïnformeerd. Uiteindelijk online besteld. Gemakkelijk proces. 2 dagen later in huis. Van Dal heeft er zijn in

het is echt goed

we waren echt verrast dat het zo vlug bezorgt werd,en goed verpakt was.

on line is lastiger met passen. retour en andere maat bestellen ging vlot

Geweldige service!

Omdat we niet kunnen winkelen, is bestellen bij van Dal voor mij ideaal. De service is perfect.

verplicht veld

verpicht veld

Altijd paraat voor elke maat!

Ondanks de beperkingen een fijne service, goede keuzes en weer geslaagd.

snelle levering en kwaliteit van de kleding

Als vanouds helemaal naar wens.

Altijd goede service en kopen zonder problemen. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Goed.

Alles netjes verpakt, snelle levering en duidelijk aangegeven ivm retourzending.

Stond versteld van de snelle levering in de drukste tijd van het jaar.

Alles zeer correct geleverd. Ben daar zeer tevreden over!

Snel bezorgd, netjes verpakt.

Snelle bezorging. Producten netjes verpakt. Goede service.

Was perfect!

Voor herhaling vatbasr