Fijne winkel in Waalwijk. Super vriendelijke en behulpzame dames.

Ik kan ze enkel maar aanraden!

Heel snelle levering, top kwaliteit producten! En een gelukkige jarige jop met zijn cadeau!

Behulpzaam.

In de winkel zijn we fijn geholpen. De juiste maat was niet op voorraad maar werd voor ons besteld en werd 2 dagen later thuis afgeleverd. Goede service!

Altijd 44 / 29 of 30 klassieke Barrett jeans gekocht maar niet meer te krijgen!

Wachtend op een reactie na retourneren jas.

Helaas was de winterjas te klein. Maat van deze jas valt klein. Vrijdag 11-12 ontvangen en zaterdag morgen weer geretourneerd bij DHL servicepunt. Na geen reactie mogen ontvangen.

Goed te bestellen,snelle service

Alleen vandaag een produkt retour afgegeven bij een DHL punt ik moest mijn pakket zelf scannen en email invoeren,het apparaat gaf aan foute mail maar was wel goed Hier van heb ik geen mail ontvangen en weet nu ook niet of het pakket goed aankomt Kunt u mij hierover verder informeren als het goed gegaan is Met vr gr M Hayes marianhayes@ gmail.com

ik ben prima geholpen.

Maatje kleiner was geen probleem. Terugzenden simpel. Bestellen makkelijk

Perfecte afwikkeling van mijn bestelling

Afspraken worden prima nagekomen. Het product is prima.

goede levering en mooie site

altijd snelle levering en een leuke attentie

Uitstekend en goede service

Ik ervaar het als een fijne winkel. Ook de website is super en snel geleverd. Een minpuntje is weinig pakken. Wat vroeger wel was. Er zijn weinig winkels met grote maten met pakken vandaar mijn opmerkingen.

Gemak

Fijn om mijn vader thuis te kunnen laten passen

Presentatie van het product en de kwaliteit van het product. Alles gedaan met veel aandacht voor de klant. Dat vindt iedereen fijn.

Fijn bedrijf

Goede mooie kleding

Geweldige service

Super personeel in Barneveld

goed en snel

Mooi product

Prima service, doen wat ze zeggen dat ze doen.

De afwikkeling m.b.t. een retour gezonden product was goed en snel geregeld.

Vakbekwaam personeel.

Gezellig en vakbekwaam personeel. Niets teveel om de klant te adviseren en een oplossing te zoeken.

Mooie zaken ook via de webshop.

Goede. Ervaring met het kopen van kleren.

Al m.m bij v.Dal besteld Altijd netjes ingepakt kleine attentie erbij. Wij zijn zeer tevreden. Fijne feestdagen en een gezond 2021. Mvg mevr. en dhr Pelzer.

Goed geleverd mooi verpakt

nieuwe jas gekocht de kleur valt tegen , de pasvorm is goed MAAR jammer dat de prijs na 1 dag 25 Euro in afgeprijsd de afgeprijsde jas via de klantenkaart kam zowat samen binnen. kijk eens of je nog iets kunt betekenen voor mij. Gr. A Smetsers

De bezorging en de verpakking met extra's is geweldig. Hartelijk dank daarvoor. Wij wensen u allen fijne feestdagen toe.

Heel goed.

Prima service en vlotte toezending.

Perfect en zeer professioneel

Zoals hierboven omschreven, perfect en zeer professioneel geholpen.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda