uitmundent

Altijd goede bestelling en op tijd.

Bestelling vlot en correct afgehandeld

Gekregen wat ik besteld had en vlot afgeleverd.

Snel en goede kwaliteit

Bestelling was volgens verwachting en snel geleverd. Mooie kwaliteit van producten.

Gewoon goede service

Makkelijk zoeken wat je wilt hebben

Zoals vanouds.

Hadden nog geen ervaring met het on- line bestellen bij u, maar is prima gegaan. Zijn bij jullie al vele jaren klant. Wel jammer, dat we nu verzendkosten moesten betalen. Daar staat wel tegenover, dat we de betaalde kosten van de retour gezonden brief snel teru hebben ontvangen.

Keurig verzorgd ook de papieren als het terug wel sturen

Prima bediening en volop keuze uit mooie producten

Alles keurig verzorgd

Keurig verpakt en bezorgd. Mooie kwaliteit producten.

Topproduct voor superprijs

Kundige verkopers in filiaal Tiel

Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Van Dal heeft een uitgebreid assortiment met modieuze kleding die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Ook zijn er regelmatig mooie acties/aanbiedingen.

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. Ging met een blij gevoel naar buiten

Snellelevering

Uitstekende website en goede service

Fantastische en snelle levering.

Alles zeer goed geregeld. snelle bezorging. Top

Snelle levering zonder problemen

Zie boven

prima service

vriendelijke bediening en men denkt met de klant mee!

Goed service

Goede service en mooie keus.

Gewoon goed eerlijk geweldig geholpen

Er werd tijd genomen, geen haast, Corona maatregelen werden erg goed in acht genomen. Ik werd erg goed door lindsey geholpen

goede ervaring

prima ervaring met de webwinkel, wel raar dat als ze he tin de winkel niet hebben hun het vervolgens wel via internet voor je kunnen bestellen en er vervolgens bezorgkosten bij komen

De levering is goed aangekomen

Helaas vind ik dat het lang duurde voordat het geleverd werd. Ben dat niet gewend

Het voelde als persoonlijk contact.

De afwikkeling was snel en efficiënt

Snel geleverd met een persoonlijk berichtje.

Snel geleverd, netjes verpakt, met een persoonlijk berichtje.

Fijne winkel en webshop

Zie boven

Goede kwaliteit en service voor een mooie prijs.

Duidelijke maatoverzichten, uitgebreid assortiment. Vlug geleverd en keurig verpakt. Aanrader. Ik ben al een poos klant in de winkel in Barneveld, maar dit is een goed alternatief in deze tijd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda