Snelle service producten zo als je het verwacht

Ruime keuze, uitstekende service.

Ruime assortiment, netjes geprijsd, plezierige hulpvaardige medewerkers, uitstekende service.

Goede ervaring

Goede ervaring vriendelijke verkoopster en verkoper.

redelijk

Broek voor opa niet in de goede maat beschikbaar in de winkel. Veel gedoe om deze in de winkel dan maar on-line te bestellen. In de allerlaatste minuut, toen waren ze er al een kwartiertje mee bezig: "o ja er komen dan wel verzendkosten bij". Wat mij betreft hoort dat als eerste aangegeven te worden bij het maken van de keuze "later terugkomen naar de winkel", "on-line bestellen" of "verder winkelen". Het ontbreken van een digitale bevestiging deed ons het ergste vrezen maar de broek was mooi volgens de track & trace meldingen binnen. Een zes min.

Gewoon goed en snel

Zie boven

Heb altijd een prettig contact met het personeel in Roermond, echter zie onderstaande.

Heb altijd een zeer prettig contact met het winkelpersoneel Van Dal mannenmode Roermond. U had van mij zondermeer eem 9,5 als scorepunt gekregen maar iets moet mij toch van het hart, waardoor de score lager is. Indien u aanbiedingen heeft, heb ik al menigmaal op de dag voor of vroeg op de dag dat de aanbiedingen ingaan mijn hoofd gestoten. Iets wat in de aanbieding is, is NIET aanwezig. Waarom weet ik niet, maar dat komt niet prettig over voor de klant. Is het dat Roermond het laatste in Nederland van de aanbiedingen ontvangt of zijn het lokkertjes? Uiteraard kan het winkelpersoneel voor zo'n afwezige aanbieding met de hoofdvestiging Van Dal telefonisch contact opnemen. Mocht de aanbieding daar aanwezig zijn wordt deze naar de klant verstuurd na betaling in de plaatselijke winkel. Tot zover oké. Echter het feit wil dat de klant ook de verzendkosten moet betalen, terwijl ik als klant nagenoeg de 1e ben die zich meldt voor de op die dag geldende aanbiedingen. Met andere woorden, betreffende aanbieding is niet in uw filiaal te Roermond bezorgd, hetgeen ik niet op betreffende en door u naar mijn adres verstuurde folder zie doorgehaald. Nogmaals, iets is uitverkocht, voor u een goede zaak en geen probleem als klant, jammer. Maar het moet niet zo zijn dat ik als klant tevergeefs naar Roermond ga en/of daarom ook nog eens extra (porto-)kosten moet betalen. Ben niet boos heb veel begrip maar hopelijk neemt u deze kritiek ook ter harte. Nietemin uw filiaal Van Dal in Roermond is een prettige mannenmode zaak. Met vriendelijke groet, L. Visscher.

prettige bediening

ervaren en vriendelijke verkoopsters

Afspraken worden nagekomen

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en zeer vlotte levering

Tevreden

Tevreden, ook hoe teruggestuurde artikelen weren ontvangen

Prima koop gedaan

Prima verkoopster, geeft goed advies en bied spontaan aan om art. In goede maat te bestellen .is op tijd bezorgd .

Prijs kwaliteit verhouding perfect

Trui van zeer goede kwaliteit.

De spullen die ik besteld heb waren goed en goed verpakt en snel geleverd .

zeer goed

Ik ben, als altijd, tevreden zowel in de winkel als via de website over mijn aankopen en behandeling in de winkel door het personeel.

Hele goede service.

Ik heb een vest gekocht via de webwinkel ,na bezorging bleek de rits vast te zitten. Ik ben toen naar de winkel in den bosch gegaan,daar hebben ze het probleem vakkundig opgelost.Waarvoor nogmaals mijn dank.

Gewoon goed

Online een trui besteld de volgende dag goed verpakt aangeleverd zat ook nog een retour label bij mocht de trui niet passen kan van Dal aan iedereen aanbevolen.

goede servies

juist geleverd goed verpakt verder was alles ok spijtig er was deze keer geen stroop wafeltje bij dit was een leuke attentie groetjes danny

Goede adequate afhandeling

Heel goed mooie kwaliteit maar is prima Alleen erg jammer dat er meerdere zaken op zondag open zijn. Ik wens iedereen een zondagse rustdag toe tot ere van de Heere God Mvg Sieta

Alles super verzorgd.

Bestelling makkelijk te plaatsen Netjes verpakt en op afgesproken datum geleverd. Zeer tevreden.

Geweldig vest. Mooie kleur en zit heerlijk!

Besteld en de dag erna ontvangen, Super

Eindelijk een winkel waarbij de klant echt koning is.

Naast een geweldige keus uit modieuze kleren, ook een zeer klantvriendelijke benadering van het personeel. Ze proberen zich echt in te leven wat je wensen zijn en denken met je mee. Leuk is dat je als vaste klant altijd 10% korting krijgt. Het hele concept van Van Dal is een verademing ten opzichte van een steeds ‘efficiëntere’ mannenkledingsector.

Perfecte levering

Selecteren op de Website is eenvoudig en de juiste maatvoering is te vinden. De prijzen zijn aangenaam en de kwaliteit is zeer goed

Prima levering en retournering

2 vesten besteld, 1 te groot, deze teruggestuurd, snel geld terug, en van de verzendkosten betaal je de helft en retour geen kosten (zijn acties).

Prima, zoals het hoort!

Het vest wat ik heb gekocht voldoet aan alle verwachtingen. Levering keurig op tijd maar ook met zorg verpakt. Bij de levering een heerlijke stroopwafel en een kaartje van één van de medewerksters, hetgeen het geheel een persoonlijk karkater geeft!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda