Klantvriendelijk benadering

Prima klantvriendelijke benadering en kennis van zaken.

Prima kwaliteit kleding, prima klantenservice!

Wij vinden Van Dal een heel prettige zaak om te winkelen, zowel vanwege de goede kleding alsook de goede behandeling door de verkoopmedewerkers in de winkel en de klantenservice bij online aankopen.

Vriendelijk personeel, goed advies en mooie kwaliteitskleren wat wil je nog meer!

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid van het personeel, het goede advies en de mooie kwaliteit van de kleding die aangeboden wordt. Daarnaast wordt je niks aangepraat en doen ze hun best om, wanneer iets niet meer verkrijgbaar is via de site en in de winkel die je bezoekt, toch via de andere winkels de kleding te bemachtigen.

Alleen dacht ik dat ik een comfort overhemd besteld had en kreeg een modern fit. Maar ik kon dat niet meer terug vinden.

Vriendelijke en vlotte afhandeling van m onze bestelling, zijn verheugd dat er nu ook een filiaal geopend is in Zoetermeer

Prima service en fijne bediening

Snelle levering en correcte afhandeling.

Vandaag besteld, twee dagen later in huis. Verkeerde maat. Teruggestuurd en meteen administratief verwerkt. Prima service.

Vaak ga ik naar de winkel maar af en toe bestel ik wat is altijd prima

Ik had keurig op tijd mijn bestelling binnen.

ik had laats in een winkel van jullie in Wijchen en trui maat XXLen wat lange broeken , en ik dacht kreeg een mail van jullie en ik dacht bestel nog een trui er bij maat XXL , de trui word bezorgd en ik pas hem en hij leek wel twee maten de klein en in de trui stond toch echt XXL waar het fout is gegaan weet ik niet , dus vandaar dat ik hem heb terug gestuurd

Snelle correcte levering

Wat is jouw keus deze maand uit 4 broeken en 4 overhemden ?

Grote maten collectie jeans maat 29 en overhemd 3XL jammer dat er zo weinig keus is

Positief

Positieve ervaring

Klantvriendelijk!

Uitstekende service in winkel en ook online na verkeerde bestelling!

te weinig informatie over herkomst kleding

Ik zie op de site en in de winkel een mooie en uitgebreide collectie herenkleding, maar als bewuste consument zou ik ook graag wat meer willen weten over de herkomst van de kleding, zoals landen van herkomst, de invloed op het milieu en de arbeidsomstandigheden. Daarover is helemaal niets te vinden op uw website

Uitstekend geholpen!

Kleding gekocht samen met mijn 93 jarige vader. Verkoopster zeer hulpvaardig, deskundig en respectvol.

Snel geleverd met een leuke atentie

De maten waren meteen goed

Fijn dat ik in deze tijd toch aan goede kleding kan komen

mooie kleding fijn personeel

Ideaal

Nvt

Heel fijn

Zeer fijn

goede service

personeel aardige persoon, helpt alle mogelijkheden die er zijn

Gewoon TOP!!!!!!!!!!!!

Geweldige service, vriendelijk en altijd correcte bestellingen ontvangen!!!!!!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda