In Helmond prima service. Kom er graag en voel me welkom als gast/klant. Keurige service!

Zie hierboven.

Mooie voorraad mannenkleding

Fijne winkel, leuke bediening. Behulpzaam personeel. Wist niet van bestaan winkel, masr zal er vanaf nu vaker komen.

Snelle levering, goede kwaliteit!

We hebben twee colberts besteld, van Alcantara stof. De illustraties gaven de werkelijkheid goed weer, beide colberts zagen er mooi uit en hadden een goede pasvorm. En we hadden ze snel in huis.

Zeer goed.

Snelle en correcte service.

Top bedrijf!!

Vriendelijke en vakkundige verkoopmedewerkers, goed assortiment, en fijne en prettige sfeer in de winkel, toppie hoor.

Lang op terug storten geld moeten wachten.

Ik heb gebeld om mijn banknummer door te geven, en na een week nog geen geld terug. Weer 2 keer moeten bellen en er was schijnbaar een probleem en het zou worden overgemaakt maar dit kon een aantal dagen duren. Ik doe de volgende keer niet meer vooraf betalen. Weinig voorraad in de winkel van deze spijkerbroek. Het personeel is wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Alles goed verlopen door mijn fout iets terug gestuurd geen strubbelingen gehad.

Fijne zaak

Wij vinden het prettig om uw zaak te bezoeken eens temer omdat hij scootmobiel toegankelijk is

Prima te woord gestaan

Onduidelijkheden zijn direct opgelost

Altijd vriendelijk en kundig

Weet mijn smaak en voorkeur.

Fijne winkel, slechte COVID 19 maatregelen!

Vanwege de Corona maatregelen winkelen op afspraak. Prima. Toen wij daar kwamen werden we geholpen door personeel zonder mondkapje. Dat was onzin werd verteld. Ook de handenreiniger-pompje werkte niet. Ik vond het zacht gezegd niet prettig. Zolang deze vervelende periode nog aanhoudt zal ik niet meer naar een Dahl-winkel gaan, ondanks dat je verder prettig en deskundig wordt geholpen.

Vlotte levering

De bestelling werd in de aangegeven tijd afgeleverd met een leuke persoonlijke noot.

Werd uitstekend geïnformeerd waar ik naar vroeg

Tot nog toe zeer prettig contact. Moest uitleg hebben over het achteraf betalen en werd met geduld te woord gestaan. Ook over het retourneren wat niet ging bij DHL zo als het moest, goed geïnformeerd wat te doen.

uitstekend

1e keer besteld via de webshop en niets dan lof Snelle afhandeling. Zou alleen in overweging willen geven om bij bedragen boven € 50,- geen verzendkosten meer in rekening te brengen. Dit was voor mij als vaste klant in uw winkels het enige minpuntje.

Prettig en snelle levering

Prettig en zeer klantvriendelijk, hoewel niet op voorraad, toch snel geleverd.

TOP

Heel goed geholpen door medewerkers

correcte afhandeling van de bestelling.

duidelijke bestel site, snelle zending van het product(overhemd) en zelfs nog een aardigheidje in de verpakking!!!

Ik kan er altijd slagen

Van Dal mode kopen we al jaren

Prima artikel, snel geleverd

De bestelde Jas werd snel geleverd en valt in de smaak. Geen 10, omdat de verpakking wel 3 jassen kon bevatten en dat is zonde voor het milieu.

Heel fijn nu met de Corona tijd

Is wel fijn dat het nu zo kan in deze tijd Maar komen straks weer graag naar de winkel wordt je ook heel fijn geholpen

Overal waar ik kom en een VanDal winkel zie loop ik naar binnen en vaak met een koop. Mijn "vaste" winkel staat in Nijkerk. Het personeel is daar zeer vriendelijk en geeft goede adviezen

Gewoon goed

Keurige levering

Echte winkel

Klanten zijn nog klanten

Goede service niet lang hoeven te wachten, moeten toch naar de winkel

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda