Op tijd geleverd en retouren snel verrekend

Snelle levering en van goede kwaliteit

viel tegen

ben altijd heel tevreden geweest maar de hemden die ik nu kreeg waren qua maat heel slecht zelfs 2 dezelfde maten waren niet hetzelfde weet niet wie ze genaaid heeft maar het klopte van geen kant jammer!!

Heel goed.

Snelle service en mooie producten.

Prima ervaring

Goede hulp in de winkel en ook een eerlijke mening hoe het staat of niet. Nabestelling die geleverd was via de webshop paste helaas niet. Retour via de winkel en uiteindelijk toch geslaagd met een ander jasje.

goed product snel bezorgd

zie boven

Ze verkopen kwaliteit.

Ik ga graag naar een zaak als Van Dal, omdat ik daar altijd slagen kan. je moet er wel vaak komen anders is je maat verkocht, of iemand heeft hem net voor je mee genomen.

prima services

Snelle levering en keurig verpakt

Nvt

Goede levering

Netjes op tijd

Erg fijne winkel

We zijn ontzettend fijn geholpen door de verkoopster. Stond netjes voor ons klaar en zeer behulpzaam. Zeker een winkel om naar terug te gaan.

redelijk belabberd

Ik had een bestelling gedaan op een donderdag vöór 16.00 uur, daarbij stond er toen dat ik uiterlijk zaterdag mijn bestelling kon verwachten. Ik kreeg een link om mijn bestelling te volgen, deze link werkte helemaal niet. Van Dal mode gebeld, ik kreeg een nieuwe link, deze werkte evenmin! Heb ruim een week moeten wachten en opeens stond er iemand voor de deur met het pakket. Gelukkig was ik thuis. Hierover géén mail gehad dat er iemand onderweg was.

Prima service!

1e keer in winkel Tiel geweest samen met mijn vader. Nieuwe garderobe voor hem aangeschaft en prima en vriendelijk geholpen. Kleding waarvan de maat er niet was keurig een dag later via webshop bezorgd. En dat ook nog onder het genot van een kopje koffie..:-)

Mooie kwaliteits blouses

Makkelijk strijkbaar

Goede kwaliteit

Altijd goede pasvorm en prima kwaliteit

Snelle en goed verpakte bezorging

Bedankt voor de lekkere stroopwafels. Jammer dat er bij de tweede bestelling maar één stroopwafel zat. Leuke geste trouwens

Net als in de winkel in Winterswijk, hebben we geen klachten

Zeer tevreden,

Door de corona-beperkingen al een aantal keren on-line broeken gekocht ( anders in uw winkel in Winterswijk ). Is goed bevallen Qua pasvorm ( Bartlett ) geen enkel probleem.

Ik heb een pasje van v.dal,wordt daar iets op bijgeschreven?

Top Kwaliteit en service

Zoals altijd een snelle levering en goede kwaliteit, ruime keus. A++++++++++

Duidelijke site, snelle levering, keurig verpak, helemaal top!

Goede ervaring ,voor herhaling vatbaar.

Prima. Voor herhaling vatbaar.

klantvriendelijk en zorgzaam

alles correct alleen men moest broek bestellen en laten opsturen. de verzendkosten komen er dan bij, dit vind ik eigenlijk vreemd, bestelling wordt in de winkel gedaan

Goede service en snelle correcte levering aan huis.

Alles klopte. de juiste omschrijving, goede maat en snelle levering

snel geleverd en zat keurig verpakt. niets op aan te merken verder.

Goede ervaring mee word goed afgehandeld als je iets teruggestuurd

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda