Mooie collectie herenschoenen, zeer goede uitlevering van online order.

Ik heb bij Van Dal Mannenmode de juiste schoenen gevonden. De prijs van de schoenen en uitlevering van de online bestelling zijn dik in orde, vandaar mijn beoordeling met het cijfer 9.

Goede service en ervaren personeel

Je wordt er goed geholpen en geadviseerd.

prima Winkel

voortreffelijk geholpen

Snelle levering goede web-side en het retour wordt snel afgehandeld.

Een fijne winkel met kwalitatief goede kleding en vriendelijk personeel.

Zie bovenstaande

Top service in de zaak door het product via internet te bestellen

Goede service van de medewerkers, ook bij de keuzes voor de bijpassende kleding. zonder aarzelen aanbieden om mijn maat via internet te bestellen in plaats van mij proberen over te halen om een ander product te kopen.

Snelle verzending, vertrouwde kwaliteit

Bestellen ging eenvoudig via de mooie site. Bestelling was er vlot en goed ingepakt, alles voldeed aan de verwachtingen!

Mijn broeken zitten goed

Ik heb weer broeken besteld

Mooie kleding,bestelling vlug geleverd.

Gewoon prima!!

Prachtige trui, paste perfect. Mooie kwaliteit, keurig verpakt. Snelle levering.

uitstekend

bestellen via winkel Roosendaal ging gemakkelijk en bestelling was snel in huis

Mooie mannenmodezaak

Personeel heel klantvriendelijk. Mode is van deze tijd.

Altijd goede service !!

Persoonlijke benadering, leuk die stroopwafel!

Je wordt er altijd goed. Vriendelijk geholpen

Super goede service.

Zeer goede service

Zeer goede service

Mooie collectie, fijn geholpen, mooie prijzen.

Wij zijn in Helmond geweest al diverse keren. Erg fijn geholpen, verstand van zaken en heel vriendelijk. Veel keus, mooie kleuren en zeker betaalbaar. Wij komen er graag.

Mooie collectie, goed advies door vriendelijk en deskundig personeel.

Goede ontvangst, mooie winkels.

Goed verzorgde zending

Pakket kwam goed verzorgd aan. Kleding kwalitatief goed en voldoet geheel aan de wensen.

Netjes verpakt en snel geleverd

Zeer goede ervaring met deze winkel

Gewoon goed

Tevreden

Mooie artikelen, prima afhandeling bestelling, snel en netjes

Prima webwinkel. Alles netjes ingepakt en de artikelen zijn prima van kwaliteit. Ook het retourneren en Klarna achteraf betalen is erg vlot en netjes verlopen. Al met al een aanrader.

weinig keus toch geslaagd

De keur voor grote maten broek Bartlett mt 29 en overhemd Marvelis 3XL zitten als gegoten andere hebben altijd wel een probleempje

Wij moesten bellen met de klantenservice, omdat met inloggen elke keer de verkeerde gegevens kwamen

Uiteindelijk was de levering perfect mooie jas en heel netjes verpakt.

Super,het personeel,vriendelijk,menselijkge

Gewoon GRANDIOOS.