Prima geholpen

Er was een ding. Trui niet in mijn maat, de verkoopster heeft hem voor mij via internet besteld Moets er wel verzendkosten over betalen

Goede dienstverlening, maar onduidelijkheid over de prijs

Ik betaalde in de winkel meer dan het bedrag dat ik later op de site zag, terwijl mijn product door de winkelier via de site is besteld.

uitstekend

Bestel regelmatig. Altijd in orde

Goed, geen opmerkingen

Snel en zeer correct!

Zowel in de winkel als online heel plezierig snel en correct!

Goede kwaliteit tegen een meer dan redelijke prijs.

Modieuze artikelen, die zeker als ze afgeprijsd zijn, meer dan de moeite waard zijn,

Eerste ervaring meteen goed

In de winkel was de trui, die ik mooi vond, niet meer voorradig. "Dan bestel je hem toch gewoon online" zei de verkoopster. Dat heeft ze voor mij gedaan en binnen twee dagen was de trui binnen. Helemaal geweldig.

Alles op 1 plek, tegen n redelijke prijs

Maten variabel, vriendelijk personeel, genoeg keuze.

Perfecte levering

En de gekochte kleding voor mijn man is van een goede kwaliteit.

Waar de klant nog echt koning is.

Klantvriendelijk, snelle levering, goede service

Deskundig advies en soepele ingang tussen winkel en thuisbezorging van bestelling.

Zie bovenstaand.

Ik had een jas besteld kreeg hem de volgende dag al met een leuk kado. Ik ben helemaal tevreden

Prima prijs/kwaliteits kleding

Uitstekende kwaliteit kleding en een zeer vriendelijke en deskundige benadering van de dames id winkel

Mooie kleding.

Leuke collectie.

Super leuk behulpzaam personeel. Blijven vriendelijk.

goede en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit overhemden gekocht

Snelle reactie bij vragen, persoonlijk kaartje en stroopwafel in doos. Leuk en persoonlijk

Duidelijke en overzichtelijke website. Bestellen gaat makkelijk en snel!

De website heeft een goede zoekmodus en duidelijke afbeeldingen. Ook erg fijn is dat je een ander afleveradres kunt vermelden, want nu kon ik de jas die ik voor mijn vader bestelde, ook rechtstreeks bij hem thuis laten bezorgen!

Mijn partner is er blij mee.

Hij heeft vroeger altijd bij Van Dal blouses en truien gehaald. Ondanks zijn cognitieve achteruitgang is er nog altijd een positieve associatie met Van Dal. Hij draagt de truien nu zodat hij niet altijd hetzelfde aantrekt.

Uitstekende snelle levering en heel goed verpakt.

Er zat een kaartje bij met omschrijving "iets lekkers". Dit zat er niet in maar na contact te hebben gehad hebben ze dit opgelost door een vervangend lekkers toe te sturen. Heel fijn!!

Heel goed geholpen. Veel kennis.

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Goede ervaring al jaren lang

winkel in tiel is goed

altijd nette mensen die je goed helpen

Gezellige en vriendelijke bediening.

2 dames in de winkel die gezellig advies gaven, zoals dat op z'n Brabants hoort.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda