Top geholpen

Annemarie van vandal helmond helpt ons altijd perfect,weet gied de smaak van mijn vader

Mooi overhemd, snel geleverd

Alles snel binnen In mooie grote doos met persoonlijk kaartje van degene die het heeft ingepakt.

Zeer tevreden! Snelle levering Top

Levering conform bestelling en op tijd

Gewoon goed. Bestelling en levering op tijd. Omschrijving van product op de site klopt helemaal.

Vakkundige verkoopsters

Werd fantastisch geholpen enwijkregen na aankoop nog een heerlijk kopje koffie. Dit betreft van Dal Roosendaal

Heel goed.

Zowel via de webshop als in de winkel goed en snel geholpen.

Snelle levering en prima product! Geheel vlgs verwachting!

Keurig afgehandeld

goed en klantvriendelijk

website gaf wat problemen ivm wachtwoord vergeten; waardoor er 3x opnieuw moest worden ingelogd en bestelling niet was vastgehouden. Maar afhandeling ging verder prima.

Prima!!!!!

Mijn bestelling is helemaal naar wens verlopen.

Zeer netjes behandeld

Ik had verkeerde kleur besteld netjes opgelost nogmaals bedankt

Mooie prints, goeie kwaliteit, super service..... Leuk die persoonlijke noot

Redelijk

De verzending, etc was prima in orde echter, 1 Van de 2 shirts rook muf...

Alles mogelijk

Even terug vanwege een verkeerde maat. Omruilen? Geen probleem!

Mooie kleding

Prachtige broek!

Eigenlijk geen bijzonderheden. Was prima levering.

vlotte service

in de winkel werd ik deskundig geholpen, ook met de online bestelling die ik dezelfde dag deed

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Goede levering

perfect

levering en maat kleur perfect

Goede en snelle levering

Ruime keuze en prima levering

Hartverwarmend

Goed en deskundig geholpen.

alles op tijd en de juiste bestelde kleding

Moeilijke tijd om naar de winkel te gaan dus via internet besteld, super!

Keurig bezorgd

Besteld heel duidelijk , met n heerlijke stroopwafel bezorgd

Prima en snelle levering.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda