vlotte en correcte levering

het bestelde werd vlot en correct geleverd. Alleen had ik een tegoedbon van € 15,00 ontvangen, die slechts gedeeltelijk werd verwerkt. Na mijn reactie hierover via de mail ontving ik 28/9 een mailtje terug, dat de korting inderdaad niet juist was verwerkt en dat ik het bedrag waarop ik recht had alsnog via de bank zou ontvangen. Dat zou wel enkele dagen kunnen duren..... Dat is tot op heden, 5/10, niet gebeurd.

Vlot afgehandeld.

Wat we vreemd vonden was: er waren 2 overhemden besteld en 1 was niet keurig in cellofaan verpakt, zoals de andere. Verder waren we wel tevreden.

Makkelijk besteld en goed geleverd

Helaas zijn er na mijn verhuizing geen van Dal winkels meer in de buurt, maar de webshop werkt ook prima!

goede kwaliteit en service

in de winkel is behulpzaam en nemen de tijd voor je

Vriendelijke en behulpzame bediening.

In de winkel was het artikel niet meer aanwezig, maar we werden doorverwezen naar online bestellen en dat ging prima. Kon alleen niet van de extra 10% korting gebruikmaken

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Na contact gehad hebben met de medewerker van de online bestellingen was het probleem vrij snel opgelost. Prima service.

Fijne verkoopster

Fijne hulp bij keuze minpunt de online korting kon niet in de winkel omgezet worden. Broek was in de winkel maar moest worden besteld voor de 15 euro korting???

Prima service, kwaliteit en prijs in verhouding

In de winkel altijd prima service. Ook via de website altijd tevreden over de leveringen. Prijs en kwaliteit zijn prima in balans. Ben heel tevreden over het assortiment.

HEEL GOED

LEUK DAT BIJ MIJN BESTELLING EEN STROOPWAFEL ZAT,DAT WAARDEER IK ZEER

Perfect geregeld.

Ik had een paar broeken besteld via de website (opruimers) en daardoor was de prijs redelijk bescheiden, maar dat heeft geen enkele invloed gehad op het verzorgen van de bestelling. Keurig netjes geregeld.

bijzonder goed

Het liep even niet goed met de bezorger DHL. Ik belde naar van Dal, en wat een service als ik de bestelling de volgende dag nog niet had ontvangen zouden zij een nieuwebestelling aan ons verzenden. Wat een service. Hier doen wij beslist nog vaker aankopen. Fa van Dal nogmaals bedankt.

Slecht

3 blouse besteld en 3 gekregen, alleen 1 maat 2xL terwijl er 3 4xL besteld waren. Meteen maandag teruggestuurd en NIETS meer vernomen van Van Dal. Geen reactie via mail of geld terugstorten of goede maat sturen en misschien sorry. Zal niet meer online bestellen.

Geen commentaar

Geen commentaar

Goede ervaringen met van Dal mannenmode

Goede kwaliteit kleding. Mijn keus is vooral het merk Barlett, Ze hebben ook leuke spaaracties en klantenkortingen. Nu door corona voor het eerst online besteld. Ook hier een snelle levering van de kleding.

Winkel goed !! online minder !!

Ben heel tevreden over de winkel in Beek goede en zeer vriendelijke service ga hier zeker nog vaker kleding kopen. Online heb ik 1 bestelling gedaan snel geleverd helaas paste het kledingstuk niet dus retour dus direct met DHL retour nog de zelfde dag maar na 1 week gebeld of ze het pakket terug hebben ontvangen kunnen ze geen antwoord opgeven hoe lang moet ik dan wachten voor het geld retour komt dit vind ik heel slecht conclusie naar de winkel gaan ja Online bestellen nooit meer.Ik hoop dat ze met dit bericht iets kunnen doen voor trouwe klanten.

Betaalbare kwaliteit

Van Dal biedt moderne kleding voor de man. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Online bestellen gaat eenvoudig en de levering is altijd op orde.

Goede producten, redelijke prijs. Value for money!

Kom er al jaren zowel in de winkel als via de website. Wat dat betreft geen klachten. Alleen puntje van aandacht: als je iets terug stuurt, jasje paste niet, krijg te geen ontvangstbewijs dat het is afgegeven. Je krijgt een e-mail maar die heb ik nooit gekregen.

Uitstekende aankoop

Een uitstekende aankoop, prima prijzen en snel bezorgd

Lekker snel passen en weg wezen

Prettig kleren kopen

Snelle en klantvriendelijke service.

Snelle en correcte levering van de bestelling met een persoonlijk tintje.

Prima verzorgd

Eerste bestelling maar geheel naar wens verlopen.

Snelle en correcte levering !!

Via de webshop een aantal korte broeken besteld. Twee ervan retour gestuurd en binnen enkele dagen het betaalde bedrag weer op onze rekening. Goede service zoals we ook gewend zijn in de winkel !!

Jammer

Bestelling afgeleverd echter incompleet. Op afleverbon stonden wel alle artikelen. Na melding is eea goed opgepakt

Lekker winkelen

omdat we leuk geholpen worden ook online

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda