Alles snel geregeld en de volgende dag in huis.

Vlotte probleemloze levering.

Bestelling zeer vlot en probleemloos afgeleverd.

Goede ervaring met winkelen bij Van Dal

Ik heb goede ervaringen met winkelen bij Van Dal en ik zie mooie artikelen en kleding daar.

Uitermate tevreden

Vriendelijk en deskundig geholpen en is de juiste maat of kleur niet in de winkel dan wordt het thuisbezorgd. De volgende dag liep ik al te pronken.

Binnen 24 uur geleverd

prima kwaliteit en snelle service

Zoals altijd: perfect!

Door mij bestelde kleding werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Niet voor niets al 15 jaar trouwe klant. Het kaartje van degene die inpakt (Jara) en de stroopwafel zijn een leuke touch, zeker in deze tijd. Dank je wel van Dal èn Jara!

Klantvriendelijk en behulpzaam

In de winkel uitstekend van advies voorzien. Online bestelling via DHL uiterst moeizaam verlopen.

Alles volgens afspraak netjes

prima service

zeer tevreden !

Afgeprijsde polo's, dus goede prijs en kwaliteit

Verzending vlot en met info, Kaartje van de inpakker (-ster) erbij met stroopwafel. leuk. 't Afprijzen zomer artikelen wat eerder beginnen!

Opnieuw een positieve ervaring met Van Dal

Onze aankoop goed geregeld, keurig verzorgd en netjes verpakt. Bij Van Dal let men op details! Zelfs een heerlijke stroopwafel ontbreekt niet in het pakket! Veel waardering!

Uitstekende service.

Heldere reclame prima service bij de verzending en retourneren.

goede service

prima kleding

prima service

snelle levering en er zat productie fout in shirt. Zeer snelle omruiling en nog aardigheid gekregen voor het ongemak.

IK BEN ER OVER TEVREDEN

WIJ WORDEN GOED GEHOLPEN IN DE ZAAK

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm

Goed spul

Goede artikelen

super

fijne winkel en prettig om online te bestellen, snelle service

Goed snel de broeken ontvangen

Zoals voorheen wordt de bestelling snel goed en met aandacht ingepakt en ontvangen.

Alles perfect

Alles perfect

Nette vlotte levering

Er wordt beloofd voor 14:00 uur besteld is morgen in huis .dit gebeurde niet , het duurde nog een dag langer , niet echt erg

Kwaliteit is goed bij van Dal Mannenmode

Daar ik al 26 jaar alleen bij van Dal Mannenmode koopt in diverse filialen is m`n ervaring over Kwaliteit/Prijs verhouding goed en de medewerksters(ers) altijd zeer vriendelijk/behulpzaam.

Ik begrijp niet als ik twee korte broeken bestel van het zelfde merk en dezelfde maat dat dan de ene wel past en bij de andere de omtrek wel 7tot8 cm tekort kom..

Geweldig voor oudere mensen zonder vervoer

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda