Representatief

Overzichtelijke site, kleding van goede kwaliteit met snelle levering en persoonlijke memo bij de bestelling.

snel en gemakkelijk

Ik had een maat besteld die overeen kwam met mijn oude broek maar toch was de nieuwe te klein. snap niet zo goed hoe dat kan zeker omdat het ook nog hetzelfde merk was.

fantastisch

de service is geweldig

Fijne afwerking

Ik vind het fijn dat je achteraf mag betalen.vooral omdat je meerdere dingen besteld om een keuze te maken en dan loopt het bedrag best op als je dat vooruit moet betalen.

Goede service, kwaliteit

Is goed gegaan

Voor t eerst iets besteld per post. We missen van Dal in de buurt van Spijkenisse.

Goede website, snelle levering, goede retourprocedure

Goede website, snelle levering, goede retourprocedure. Helaas was de maatvoering bij 1 item niet goed maar uitstekend en snel opgelost. Lekker stroopwafel!

goede prijs en goede kwaliteit sterk aanbevolen

Snel en netjes geleverd

K weet niet anders dan dat het goed is van jullie

Zeer super goed

de service is gewoon super goed van Van Dal mannenmode.

Snelle bezorging.

Binnen 2 dagen, werd de bestelling thuis Bezorgd. En dan nog een lekkere stroopwafel erbij.

Zeer goede ervaring!

Prima website, makkelijk bestellen, vlotte levering, en lekkere stroopwafel als attentie! Leuk “persoonlijk” kaartje erbij.

Super zaak

Altijd vriendelijk en klant gericht .

snel, vakkundig ,persoonlijk en compleet {retoursticker enz}

keurig verpakt en snel geleverd zonder extera kosten

Zoals gewenst

Makkelijk bestellen, goed geleverd, snelheid levering wat langzamer dan concurrent

Super de luxe

Ik keek op de site van mijn winkel hier in de stad en zag dat een bepaalde broek in de juiste maat nog verkrijgbaar was. Dus naar de winkel. Helaas mijnheer, die hebben wij niet (meer), maar als hij nog op de site staat, dan is hij er nog in het centrale magazijn. Dus terug naar de site en besteld. Dat was een fluitje van een cent. En twee dagen later hadden we hem in huis. Mooi toch. En nu weet ik ook, dat wanneer hij op de site staat dit nog niet wil zeggen dat het artikel ook in "jouw" winkel te krijgen is. Alleen jammer dat ik het artikel niet kan afhalen in mijn winkel om verzendkosten te besparen. Maar dat is zeurpieterij; alhoewel van Dal hier wellicht eens over na zou kunnen denken.

Fijne winkel en ideale webshop

In de winkel wordt je altijd netjes geholpen en via de webshop bestellen verloopt altijd zonder problemen. Een retour artikel word altijd snel verwerkt en terugbetaald.

Goede kwaliteit met een presentje

Verschillende merken maar maten komen overeen,fijn om on deze tijd veilig te shoppen

Best gewinkeld

Ok

Goed. Snelle levering. Incluis kleine attentie.

Fijne ervaring.

Alles keurig ingepakt en afgeleverd.

Snelle service met iets lekkers.

Heel goed en snel !!

Fijn dat het ook zonder in te loggen en wachtwoord kan. Ik heb een hekel aan al die wachtwoorden !!!

Alles gaat altijd geheel naar wens

Super geregeld alles

Een correcte betrouwbare online-service

Wat online besteld wordt, wordt conform de toezegging afgeleverd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda