Goede keuze

Heb twee korte broeken besteld. Deze waren goed en snel geleverd.

Meer dan tevreden!

Keurig verzorgd pakket. Snelle levering. Ook retournering wordt snel afgehandeld. Zeer tevreden!!!

Zeer snelle levering

Zoals vermeld op de site , de volgende werkdag al bezorgd en perfect op de hoogte gehouden door DHL van tijd etc.

Gratis stroopwafel

Gekochte werd duidelijk op website gepresenteerd. Levering binnen enkele dagen. Goede prijs - kwaliteitverhouding. En als verrassing in de doos een persoonlijk kaartje én een ingepakte stroopwafel!!!

Had ik dit maar eerder gedaan!

Ik hoorde het een poosje geleden van een vriend in Veenendaal en de service in Goes had mij ook zeer positief verrast. Mvg/F.W.W.van Slobbe

Goede, en positieve ervaring, echt tevreden.

De kleding past prima en ziet er goed uit. Voldoet aan de verwachting.

Snelle levering met verrassing!

Prima broeken

Het zelfde als bij de vorige bestelling

Bij deze bestelling waren de aanbiedingen aan de kleine keuze kant.

Prima service snel bezorgd en goeie acties.

Goed en snel

Nette en snelle afhandeling.

Goed, snel, dus prima.

Alles goed zo als gewoonlijk

Snelle levering, prima service

Artikelen komen prima overeen met de website.

makkelijke manier van shoppen

De bestelde goederen werden correct en snel afgeleverd. Pasvorm oke... afgeprijsd vanwege seizoen (korte broeken). Dus redelijk goedkoop geslaagd. De bijgesloten stroopwafel was van wat oudere datum....

Prima, service

Goed maar te klein

Goede ervaring alleen schoenen waren te klein

Mooie kleding en snelleservice.

Zeer goede ervaring

Bestelling correct en snel afgeleverd

Teleur gesteld dat verzendkosten niet benoemd zijn in de zaak

In de zaak in Den Bosch werd verteld dat ik de extra korting van de voordeelpas van 10% ook zou ontvangen. De broek die niet op voorraad was in het filiaal kon na gezonden worden. Echter over de verzendkosten werd niets gezegd.

geweldige service!

Via de webshop kleding besteld en deze is zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd. Ook een persoonlijke noot erbij.

gewoon goed

De hele procedure van bestellen tot het ontvangst van het pakket verloopt goed. Niets op aan te merken.

Prima, geheel aan mijn verwachtingen voldaan

Prima, geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Herhaling waard!

Super was de eerste keer, maar perfekt gegaag. Besteld andere dag in huis.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda