correcte afhandeling van 1x iets retour.

fijne website , heel duidelijk.

Klasse firma

Supervriendelijk en behulpzaam

Snel en vakkundig geholpen

snel terug gebeld met de gevraagde informatie

Uitstekende service!

De gebruiksvriendelijkheid van de website, maar ook de snelle levering zorgen voor een prettige winkel ervaring.

Keus genoeg, fijne afhandeling!!

Goede ervaring met deze online winkel!

Uitstekende service

Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit

Snelle bezorging; een bedrijf om aan te bevelen

Bijzonder slecht. We wachten al bijna twee weken op de bestelling

Lijkt me duidelijk

Voor ons de perfecte manier om te winkelen!

Kleding helemaal naar wens en keurig verpakt. In iedere doos zit een verrassing. De betaling gaat vanzelf en de retouren worden vlot verwerkt en verrekend. Kan niet beter nu we zelf niet meer naar de winkel kunnen. Heel fijn om nu en in de toekomst bij van Dal te kunnen blijven winkelen.

Zeer netjes

Ik had een te kleine maat besteld (coronakilo’s zijn er de afgelopen tijd bijgekomen) , deze weer teruggestuurd en een grotere maat besteld . Netjes volgens de levertijden geleverd , bedrag van foute bestelling teruggestort gekregen en altijd een vriendelijke boodschap en iets lekkers bij de bestelling.

De service was prima!

Polo shirtje zag er mooi uit ,jammer te klein.

Gewoon heel goed.

Altijd klant vriendelijk en heb je een vraag dan krijg je daar een duidelijk antwoord op. Is er iets niet in de winkel dan gaan ze kijken of het nog ergens anders is of dat het besteld kan worden.

erg positief

Goed advies, niet opdringerig of zo...kwaliteit!

Prima maatvoering en kwaliteit

Alles past perfect, gemaakt voor mannen op leeftijd!

Nette correcte afhandeling

Goede collectie met deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel

Wetend wat ik wilde kreeg ik direct de juiste pantalon in de goede maat aangereikt.

Snelle en correcte levering

Uitstekend!

online besteld.en deze jack was super goed.

In de winkel mij man een jack passen wilde katoen .hadden ze niet maar polyester een beetje groot juffrouw vond de maat 52 goed ik niet .maar ja. mijn man kocht hem toch. thuis legde ik hem op de oude jas, en was kleiner. meteen gaan terug brengen, deden niet moeilijk. toch vriendelijk. Ben op de site gaan kijken katoenen en besteld de volgende dag hadden we hem in huis. van maat 52 nu een M dat was de maat M die hij moest hebben. die hij altijd draagt Maar zijn nu blij. met vriendelijke groet H.Cools

Helemaal prima gegaan, en alles was oke.

Wat ik besteld had is keurig op de aangegeven tijd aangekomen en was in orde.

snel en compleet

2 x een broek met overhemd besteld en deze waren beide keren snel binnen. Jammer dat beide keren de broek te nauw was en daarom is terug gestuurd.

prima service en mooi op tijd geleverd

Normaal gaan we meestal 1 x per jaar naar van Dal in Helmond waar we uitstekend slagen. Nu hebben we digitaal besteld en ook dit was een succes en zijn we geslaagd. Alles was prima op tijd en god geleverd. Met vriendelijke groet. Toon van Maris Someren

gewoon heel goed!

als ik iets bestel voor mijn man hoef ik er niet lang op te wachten,en de kwaliteit vind ik super,dus al met al een heel tevreden klant uit wijk bij duurstede

Mooie kleding

Oneline een bestelling geplaatst. Snelle levering. Met een lekkere stroopwafel.

Netjes geholpen en goed advies.

Vriendelijke en nette hulp bij het kiezen van de kleding. Meedenkend met de klant en niet iets anders aan willen praten.

Wij zijn zeer tevreden .

Wij zijn al enkele jaren klant in de winkels van Van Dal Mannenmode , altijd goede service ! Nu door de Coronacrisis , konden wij niet naar Nederland , dus eerste maal online besteld ! Ook hier geweldige service!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda