Keurig, goede adviezen,nette bediening,alle tijd voor de klant

Ik woon in Goes, en beveel de zaak aan iedereen aan.Zie bovenstaande waarom.

Gewoon goed

Alles klopt gewoon

goed!!

Ruim modern assortiment en uitstekend geholpen door een zeer ervaren, vriendelijke verkoopster

Ik was geen nummer, ik was oprecht een klant!!!!!

Ik heb dit nu al vaker ervaren bij v. Dal in Roosendaal: Wie er ook helpt. Alle medewerksters nemen de tijd, denken mee, geven je het gevoel dat je er mag zijn als mens en zeker als klant. Het gaat hun niet om zoveel mogelijk te verkopen, maar om je als klant tevreden te stellen!!!

Klantbehandeling uitstekend

Teleurstelling was dat ik voor een shirt waar weliswaar korting op zat verzendkosten moest betalen

prima levering

bestelling correct

Super geholpen en super snel geleverd!!

Was netjes verpakt en super leuk om er een stroopwafel met jullie naam erop mee te geven.....top!!

Geen klantenkaartkorting

Kan geen klantenkaartkorting in mindering brengen.

In winkel niet op voorraad en besteld online , binnen een dag in huis . Goede kwaliteit !

Uitstekende service

We hebben hele goede ervaringen ook met het correct Versturen van de artikelen en een leuke attentie erbij groetjes Van ons

Topkleding

Goede service en mooie kleding

Snel maar communicatie kan beter

Levering gaat snel maar bij retourneren is de communicatie voor verbetering vatbaar Eerst geen bericht bij inleveren ophaalpunten en late berichtgeving over ontvangst en crediteringen

Alles snel geleverd volgens opdracht

Goede service en kwaliteit

Goed geregeld

Snel bezorgd,goeie prijs/kwaliteit

Geweldig geholpen

prima service

Prima service, tegen goede prijs. Alleen het vermaken (inkorten) a 11,00 euro vind ik veel te duur.

mooi aanbod en correcte afhandeling

Een duidelijke website maakt kiezen gemakkelijk. Bestelling makkelijk te plaatsen en een vlotte levering!

Snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden!

Snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden! Mooie broeken.

Keurig geregeld.

Als keurig en vlug geregeld.

Correct en vriendelijk

Goede keuze en kwaliteit

Vriendelijk personeel.

Mooie collectie, redelijke prijzen

klantvriendelijk

Erg mooie winkel mooie spullen personeel erg vriendelijk wat er niet was is besteld en dit was vlug in huis. Zijn ongeveer 40 jaar al klant bij van dal.

Positief,maar aan de pantalon ontbrak een deel van de sluiting.

De pantalonwerd door de zaak ter reparatie opgestuurd.De volgende dagkreeg ik de pantalon thuisgebracht met een heerlijke stroopwafel erbij. Eind goed, al goed.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda