Alles correct afgehandeld

N.v t.

Goed levering

Levering zoals eerder

Snelle levering, betaalbare prijzen

Koop regelmatig bij Van Dal en het is altijd snel geleverd. Ook retouren worden snel verwerkt en terugbetaald. Fijne webshop.

Het verstuurde pakket was slecht dicht gemaakt.

Het pakket was open geweest voor ik het in handen kreeg, een verzegeling was los en verfomfaaid en de andere was los geweest en provisorisch weer vastgemaakt. Ik pleit voor een betere afsluiting van het pakket. Met meer plakband.

Prima zaak en service

Gewoon goed

Fijne winkel !

Zowel in de fysieke winkel als in de webshop mooie collectie en vaak mooie aanbiedingen Keurige levering met altijd een leuk persoonlijk kaartje en iets lekker erbij Kortom fijn shoppen !!

Snelle afhandeling en levering. Vriendelijke en persoonlijke touch.

Winkelpersoneel erg vriendelijk en behulpzaam

Daar de kleding in de winkel niet in de juiste maat aanwezig was, heeft het winkelpersoneel alle kleding via de webshop besteld en naar het huisadres laten verzenden. Dit is goed geregeld zo.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en daar komt de enorme assortiment nog eens bij. Als je hier niet slaagt zal het moeilijk worden elders te slagen

Mijn ervaring is geweldig.

Mijn ervaring is geweldig. Vanaf het begin van de bestelling tot het moment dat deze geleverd werd.

Wij zijn netjes en correct geholpen.

Voldoet aan verwachting,netjes afgeleverd.

Schoenen zijn wat ik er van verwacht had. Ook attent dat er een persoonlijk kaartje bij zat,van degene die het pakket ingepakt heeft.

Heel tevreden klant.

perfecte afwikkeling bestelling en levering.

Word netjes geholpen en zeer vriendelijk

Prima, snel geleverd.

Heel prettig dat t bestelde snel geleverd wordt. 1 dan na het bestellen heb je het in huis, prima.

Goed, vakkundig en vriendelijk geholpen

Ben tevreden

Gewoon zeer goed.

Makkelijk bestellen snelle levering, snelle afhandeling ook financieel na terug zenden

Al jaren tot in de perfectie met goede ervaringen

Zowel in de winkel op City Plaza Nieuwegein als ook online heb ik heel fijne en...persoonlijke contacten. Daar hechten wij aan. Dus voor échte mannen een aanrader.

Verrassend leuke zaak

Toevallig in Middelharnis. Toch maar even binnengelopen. Vlotte en persoonlijke behandeling.

Van Dal erg goede modezaak, bezorging minder.

Kleding gekocht in filiaal Horst. Super geholpen zoals altijd! Broeken waren niet op voorraad en zijn daarom online besteld met als bezorgadres het filiaal Horst. Uiteindelijk bleek het pakket terecht te zijn gekomen bij het DHL pakketpunt. Waar dit fout gaat is mij onbekend, volgens de verkoopster was dit al vaker voorgekomen! Aandachtspunt dus! Voor de rest niets dan lof!

Goed zoals al jaren.

Kom al vele jaren bij Van Dal (meestal Etten Leur) en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service.

très bien renseigné sur le site pas de soucis

J'avais de bons souvenirs de vos produits et cette commande a confirmé les choses. C'était par vos magasins à Limal d'abord, ensuite à Huppaye. Cordialement

Vlotte levering, goede kwaliteit (en een stroopwafel...)

Zie titel

Gijzenveld 6