Altijd een cadeautje om een pakketje van jullie te ontvangen

Tot op heden prima

Keurige en correcte behandeling!

Keurige service in de winkel. Wat niet op voorraad was werd netjes thuisbezorgd.

Ik ben prima geholpen.

Ik ben vriendelijk en uiterst correct door de winkelmevrouw geholpen. Zij gaf goede adviezen en het vest dat vanwege een andere maat via een ander filiaal moest worden bijbesteld, werd de dag erop al geleverd. Kortom alles prima.

prima aanvulling op de winkel

geweldig om een trui of vest overhemd te kopen prima service maar een broek die korter gemaakt moet worden hoe? zeker in deze corona tijd prima oplossing.

Super netjes verzorgd

De kleding zijn conform kwaliteit, levering en binnen de gestelde tijdstip geleverd. Ben uiterst tevreden over het geheel, dank voor de stroopwafels!

Nooit eerder bij jullie online bestelt,maar omdat het overhemd niet op voorraad in de winkel in Nijkerk was (op advies winkel personeel). PS Bedank Vincent voor de stroopwaffel

vriendelijk en niet opdringend geholpen.

Goed advies vriendelijk en netjes geholpen.

Goed maar minder snel

Vandaag besteld morgen in huis klopt niet hoor! Was later. Verder keurig verpakt.

Heel mooi verpakt en goed volgbaar

Heel mooi verpakt, alleen was het pakje onderweg open gemaakt wat niet als fijn aan voelde.

Erg goed

Erg goed

Leuke vlotte kleding voor elke leeftijd en voor elke portemonnee

Ik vind dat Van Dal moderne vlotte kleding verkoopt voor een betaalbare prijs.

Artikel was helaas te groot. Had binnen paar dagen mijn geld terug.

niets op aan te merken

snel en netjes geleverd in de juiste maat en kleur zoals besteld

Prima geregeld !

Geeft vertrouwen

Duidelijk website en snelle levering!

prettig

omdat mn schoenen niet paste wilde ik ze in de winkel ruilen (Roosendaal) waar ik overigens zoals altijd zeer correct geholpen werd door de dames aldaar, maar ik kon daar helaas de via de webshop bestelde schoenen niet ruilen, dus daar de schoenen gekocht en de andere terug gestuurd, dat zou makkelijker moeten kunnen denk ik. verder alles correct gelopen en een heerlijke stroopwafel bij mijn bestelling gekregen die ik overigens niet terug heb gestuurd. :) MvG Berry v Duuren.

In de winkel geregeld en een dag later in huis,top

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kleding bij van Dal voor een goede prijs. Kwaliteit en de service is goed.

Prima levering

Goede snelle levering, zal zeker weer bestellen.

geweldig

retourservice tot heden geen probleem

Uitstekende service

Snel geleverd en goede pasform ik heb aal eerder een kostuum van dit merk bij van Dal aangeschaft helemaal super

Goede en snelle service

Goede en snelle service alles keurig thuis afgeleverd netjes verpakt

Snelle levering , met een leuke kaart en stroopwafel , Erg attent .

een prima en leuke afhandeling van mijn bestelling

snelle gevonden op website, besteld en daarna prima afhandeling en bij bestelling een leuk kaartje en een stroopwafel als presentje

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda