een prima en leuke afhandeling van mijn bestelling

snelle gevonden op website, besteld en daarna prima afhandeling en bij bestelling een leuk kaartje en een stroopwafel als presentje

Geweldige service

Snelle levering,netjes verpakt,zeer tevreden met de artikelen.

Erg snel en netjes geleverd, top!

Erg positieve ervaring. Ook retourneren ging vlot en zonder moeilijkheden. Alles keurig ondersteund door mail.

Goed advies en prijs/kwaliteit verhouding

Goede service en prettig verkoop contact !

Prima verzorgd

Prima levering en goed verzorgd

Website geeft even goede ervaring als in de winkel

Prima aanbieding, die nu via internet besteld ipv naar de winkel. Voor ons afvragen corona de winkel niet bereikbaar. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar

Eindelijk een normale kledingzaak met normale maten.

Omdat ik nogal uit de kluiten gewassen en redellijk gezet ben is het erg moeilijk in deze moderne tijd normale maten te vinden, alles is slim fit en zit ontzettend strak. Van Dal heeft niet alleen normale maten maar ook een normale overzichtelijke site waar het duidelijk gaat om het product en de klant. Kleding bestelt en werd netjes geleverd is een doos met een aantal leuke details...alles paste precies dus de maten zijn ook zoals aangegven op de site. Voor het eerst was er niets te retouneren en dat is een hele fijne ervaring. Kwaliteit van de kleding is uitstekend en niets op aan te merken. In het geheel zeer goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Als ik een minpuntje op zou mogen merken is dat op de site de levertijden van artikelen niet te vinden zijn, en bij een aantal artikelen is aanvullende informatie niet compleet.

levering ok

Een mooi vest - snelle levering-en een lekker koekje

Dit was niet de eerste keer dat ik bij van Dal inkopen doe. Mijn ervaring met hun is altijd top.

Goede kwaliteit. Juiste levering, prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle bezorging en leuk dat er een attentie bijgevoegd was

Prima geregeld

na een paar dagen een goed verpakte vestelling geleverd gekregen, met als toevoeging een stroopwafel vóór bij de koffie met een bedankkaartje.

Prima, zowel verpakt en bezorging

Jammer dat het vest niet paste, maar retourneren was geen probleem. En vooral die stroopwafel, erg attent. We hebben twee dingen besteld, en 1 terug gestuurd, wisten niet of nu de helft van de stroopwafel terug moest. Hihi.

Prima kwaliteit kleding met zeer vriendelijke bediening

Personeel is altijd behulpzaam, winkel heeft ene goede uitstraling. Kleiding is prima en past bij mij

Mooie kleding met, in de opruiming.., mooie prijzen. Kleding wordt geleverd MET stroopwafel en een persoonlijk bericht.

Prettige heren zaak.Vriendelijk personeel.

De jas werd thuis bezorgd . Was keurig verpakt. Op de aangegeven dag. Als verassing een stroopwafel . Heel leuk,en we zijn erg tevreden..

Goed en betrouwbaar advies

Deskundig advies en ruime keus

snel en prima geholpen

altijd snel verstuurd en prima in orde met leuke attentie en snel geld terug

Schoen paste perfect

Geen verklaring

Alles netjes en correct geleverd

Vriendelijk en mooie collectie

Geweldige service

Correcte, snelle levering met een persoonlijk briefje en een leuke attentie.

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd, goede kwaliteit

Goed personeel, goede service en mooie kleding.

goede service

Fijne winkel