Alles tot in de puntjes verzorgd

Het bestelde was precies in huis zo als aangegeven en bij de verzending zat een leuke attentie

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede producten en ruime selectie. Snel geleverd en altijd met een vriendelijk briefje en een attentie in de doos. Gratis retourzenden is ook een plus.

fijne winkelervaring bij winkel in oosterhout

in de winkel geweest ivm de opruiming en weer geslaagd. en opruimingsprijs en 10% met pas. onlangs ook online schoenen besteld, snel geleverd en de bestelling bevatte ook een verrassing een persoonlijk kaartje van de inpakker en iets lekkers, een stroopwafel. dus in de winkel en online goede ervaring met van Dal!

Supersnel geleverd.

Blijf het jammer vinden dat bestelling niet in de winkel opgehaald kan worden vanuit meerdere oogpunten. En een klant in de winkel geeft altijd kans op aankopen !

Geweldige service, de dame die mij hielp had oog voor maten. Zij pakte direct de juiste maat. Vriend

Een herenmodezaak met een ruime keus tegen een vriendelijke prijs. De juiste zaak om de garderobe te vernieuwen of uit te breiden.

Snel geregeld

Ondanks beperkte keuze in 5 xl toch leuke blouse gevonden.

heel goed

ik koop regelmatig kleding en schoenen.alleen de schoenen uit china hebben vaak een maat.41 is 40,ik weet dit uit ervaring werzaam geweest in de schoen fabrieken in het buitenland.kwaliteit oke.

Uitermate tevreden over de levering vanuit de webshop

Duidelijke wijze van communiceren. Leuke wijze van presenteren met een leveringskaart en lekkernij. Top.

redelijk snel de goeie spullen bezorgd

ik doe niet aan aanbevelen. Ik vertel anderen desgevraagd mijn ervaringen en dan moeten ze zelf maar zien wat ze er mee doen. De ervaring met vDal is positief

Netjes geregeld goede communicatie .

Op tijd goede corrspendentie . Tip op zaterdag & Zondag ook via de web klantenservice bieden . of info geven dat bestellingen onderweg zijn .of problemen op lossen . Je kan ook 24 uur per dag bestellingen plaatsen . Verkoop in deze tijd meer mails met aan biedingen doen . Zie voor beeld Ziengs schoenen /stimuleert verkoop wat wij als ondernemer hard nodig hebben . P.s.Zelf ook ondernemer vandaar tip,s

Geweldig en heel mooi.

Prima service.

Zowel in de winkel als via de website is het prima winkelen bij Van Dal. Ik slaag hier altijd.

Prima service van van Dal!

Goede website, snel geleverd, goed verpakt, lekkere stroopwafel als presentje, omruilen voor andere maat gaat ook snel en zonder gedoe.

Perfect!

hele goede ervaring, jammer dat de winkel in Hilversum niet meer open is maar zo wij toch kleding voor mijn man bestellen!

Weer prima geslaagd.

Onze aankopen hebben wij weer met plezier gedaan in de winkel in middelharnis. De kleding die niet in de winkel aanwezig was, is per internet gekocht. Dames in de winkel voorzien je van goede adviezen en zorgen voor gezelligheid.

Service is Prima

Veel maatverschil tussen merk a of merk b

in de winkel goed geholpen en bestelling via internet snel bezorgd.

Omdat mijn maat er niet was regelde de bediende het via internet. Vriendelijk en klantgericht!

Geweldig, goede snelle service, top artikelen

zie zin hierboven. Valt niets toe te voegen

Mooie collectie van goede kwaliteit. Goede maatvoering. Snelle levering en evt. retourafhandeling.

Vlotte en correcte afhandeling met een leuk bedankje

Vlotte en correcte afhandelin

Vlotte levering

In de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel en bij de bestelling via de website kreeg ik een vriendelijke per kaart van Yara er bij.

Heel vriendelijk en Correct gehandeld

Zij namen de moeite Om ons verder te helpen op de web-site.

prima!

Snelle aflevering, prima prijs kwaliteit

Ik kende Van Dal al via de winkel in Tiel. Goed.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda