Prima levering

3 keer broeken besteld om de goede maat te krijgen. Goede medewerking en steeds een vriendelijk kaartje van Jara. De stroopwafels waren ook lekker.

Klantvriendelijk, behulpzaam en servicegericht

Goed advies gekregen, vriendelijk geholpen, niets was teveel om de juiste maat en kleur broek te vinden. Uiteindelijk met twee broeken de winkel verlaten. Thuis een derde broek via internet besteld, omdat de betreffende kleur Niet in de winkel op voorraad was.

goed 0

In winkel niet aanwezig, gelijk besteld, volgende dag in huis. Met een heerlijke stroopwafels.

Mooie polo

Ik had een mooie polo besteld bij jullie. Alleen de aflevering is niet zo goed bevallen van DHL. Het pakje zat in de afvalbak die op dat moment op de oprit stond om de andere ochtend aan de straatkant te zetten om te legen. Toevallig gooide ik s'avonds nog wat erin zodat ik het pakje ontdekte anders was het met de vuilnis mee gegaan. Hier ook melding van gedaan bij DHL, maar wil het jullie ook meedelen.

Mooie kleding en heel klantvriendelijk

Ik kan van Dal aan een ieder aanbevelen. Ze leveren mooie kleding en schoenen en als er eens iets is, wordt dit prima opgelost

Bijzonder goed

Al div malen wat besteld zeer tevreden

Prettige winkel vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Ik ben een zeer tevreden klant

Snel en netjes

Zeer snel geleverd en alles was netjes verpakt en geleverd

Super goede en snelle service

eerste keer dat ik bij jullie besteld hebt en zeer tevreden. Zowel levering als retour alsook terugbetaling 100% ok goede en snelle service

Helemaal top

In de winkel in Breda, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Bestellingen via de webshop worden snel afgehandeld en bezorgd. Kleding is ook van uitstekende kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs.

Hele prettige online winkel, die afspraken perfect nakomt.

Goed!!

Correct afgehandeld

Altijd vriendelijk behulpzaam en service en kwaliteit

Perfecte service

Snel 3 artikelen besteld, 1 artikel retour en ook weer snel een bericht van goede ontvangst en gecorrigeerde factuur. Prima zo!

Mhoah

3 broeken van twee merken gekocht met allemaal de zelfde maat. 1 broek totaal te klein. Kreeg hem niet eens om mijn kont! Maatvoering klopt dus niet

goed, alleen konden we de aantallen niet wijzigen.

online alles kunnen vinden, maar vroegen ons af of de vaste klanten korting ook is verwerkt in de prijs boven op sale? Dhr. v Boxel is al langer klant bij Van dal mode te waalwijk. Dhr heeft gisterenavond broek besteld en een vest.. de trui was niet afgeprijsd en zat de 10% korting niet in. tenzij deze niet afgeprijsd is.

Top service en snelle levering

Top ,snel geleverd en ook nog iets lekkers voor bij de koffie

Helaas niet geheel tevreden na thuiskomst.

Nette bediening. Toegegeven aan mijn vrouw bij passen van de broeken. Blijken thuis te krap aan de benen. Probeer nu zelf een en ander aan te passen. De nrs van de maten waren onduidelijk. Volgende keer beter! John

altijd goed

Wij worden altijd goed geholpen in de zaak. Zeer bekwaam en vriendelijk

DE zaak voor de moderneman.

Snelle levering. Ook veel grote maten verkrijgbaar. Acceptabele prijzen. En een stroopwafel als verrassing in de doos.

Bij het Retour sturen via DHL geen bon

Duurt nu al 1,5 week nog niets gehoord. In de winkel in Breda zeiden ze wij kunnen niet terugsturen. Terwijl door telefoon dit wel kon.Niet klantvriendelijk. Was een teleurstelling

snel en uitstekend geregeld de aflevering.

ruime keuze en overzichtelijk.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda