Je word netjes geholpen

Het ruilen gaat zonder problemen en met een goed advies pas je een ander model aan dat beter past en laten jezelf kiezen wat je wil

Goede prijs, goede service, goede kwaliteit

Je wordt goed geholpen uitgebreid assortiment ook op de webwinkel.

Mooie en degelijke kleding voor een beste prijs.

Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee. Bestellen, betaling en levering gingen soepel en snel.

Goede service en mooie kleding

Gewoon goed zoals altijd .

Hoe kun je zo iets verplicht stellen ???

Zat niet prettig

Ga toch liever naarde winkel

goed geholpen

ik ben goed geholpen erg aardige vrouw ze heeft zelfs de broek die ik wilde besteld via internet omdat deze niet voorradig was en deze kwam de week er op thuis binnen, erg fijn!

ik Had verkeerde maat opgegeven is perfect afgehandeld

Buitengewoon

Nvt

goede ervaring

De bestellingen vielen tegen maar dat is niet erg want dan ga ik naar Goes de van Dal winkel

Super klantvriendelijk en zéér behulpzaam.

Zeer behulpzaam om alsnog mijn bestelling te voltooien.

uitstekende klantenservice

vlotte en correcte bediening. hebben mij zelfs geholpen om een ontbrekend item online te bestellen. bij thuiskomst lag het pakketje klaar. TOP

goede en snelle service

degelijk spul en goede maatvoring

geweldig personeel

zeer vriendelijk en behulpzaam niets is te veel

kom a aren bij

Werd er goed geholpen

Serieus en proffesioneel

Vriendelijk, professioneel personeel. Winkel met goed assortiment. Daar komen we altijd graag terug.

geweldig.!!

prachtige winkel.niet duur en het personeel is bijzonder deskundig en vriendelijk..gewoon zoals het hoort.!! alleen dat gebeurt maar zelden.!!

kan n iet beter

een geweldige service

Van Dal in Barneveld een top winkel

Wij wonen niet in de regio Barneveld, maar wij vinden de winkel erg prettig qua inrichting en det personeel top!

snel en goed

Goede kwaliteit, faire prijs en snel en goed afgehandeld.

Goede ervaring

Het personeel in de winkel is heel erg behulpzaam. En geef je heel goed advies. Ik ben er zeer tevreden over

Genoeg keus zo aan het einde van het seizoen en snelle levering

Goede kwaliteit ,en geklede mode,

Snelle levering en goede kwaliteit

Een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. We hadden een herenjas besteld maar die bleek iets te krap. Dus een maat groter besteld. Binnen een paar dagen ontvingen we de jas die wel paste. Beide keren keurig netjes in een doos verpakt compleet met hanger en een aardig handgeschreven kaartje met een kleine attentie erbij. De jas is van goede kwaliteit en draagt fijn.

Perfecte bediening. Goede prijs kwaliteit.

Goed, correct en vriendelijk geholpen

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda